Connect with us

Entertainment

Spectacol la superlativ cu Circul Espinol, timp de 4 zile, pentru prima data în Călărași

Published

on

Orașul Călărași se pregătește să primească un eveniment iubit de copii și apreciat de adulți, care aduce magia și emoția într-o forma pura: Circul Espinol!

Pentru prima data în istoria orașului nostru, circul vine să aducă o experiență magica și captivanta pentru toți iubitorii spectacolelor de circ.

Cu o echipa de artiști de talie internațională, acest eveniment unic se vă desfășură în perioada 15-18  Iunie, în H20, lângă Gradina Zoologica.

Cu numere uimitoare, acrobații și cascadorii impresionante spectacolul produs de Circul Espinol, promite să ofere o experiență de neuitat pentru întreagă familie. Cu siguranță, acesta vă fi un moment special, în care veți fi purtați în lumea fascinanta a circului și veți fi martorii unor performante extraordinare.

Advertisement

Spectacolul vă include o varietate de numere spectaculoase, precum acrobațiile aeriene, în care artiștii, curajos se vor înalta în văzduh și vor oferi cascadorii uluitoare, echilibristica de înalta clasa, jonglerii incredibile și multe altele. Cu fiecare act, vă veți simți captivați și fascinate de priceperea și grandoarea artiștilor noștri.

Pe lângă numerele tradiționale de circ cu clovni, se vor regăsi și: celebra trupa Hell Riders, motocicliștii cascadori ce sfidează legile gravitației, premiați international la toate festivalurile de circ din întreagă lume. Katerina Sebestyenova, deținătoare a recordului Mondial de contorsionism într-un bol de apa, acrobata desăvârșită, ce a luat parte la cele mai mari producții de spectacole la nivel Mondial. Trupa originara din Columbia, ce vă ava încântă cu acrobație pe fir la mare înălțime, și în exclusivitate pentru Romania, robotii Transformers, Bumble Bee și Optimus Prime, în mărime naturala, ce vor încântă privirile tuturor.

Vă invitam pe toți, să vă alăturați noua în aceste zile de distracție, bucurie și încântare, în cadrul spectacolului atât pentru cei mici cât și pentru adulți.

Pentru mai multe informații despre program, bilete și detalii despre spectacol, vă rugam să accesați site-ul nostru www.circulespinol.ro sau să ne contactați la numărul de telefon  0762744559.

Advertisement
Advertisement

Entertainment

McDonald’s surprinde simțurile cu noul panou publicitar ce emană mirosul de cartofi prăjiți

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Primul panou publicitar ce are și o funcție olfactivă aparține companiei McDonald’s. Panoul a fost instalat pe o stradă din Olanda și emană mirosul legendarilor cartofi prăjiți.

Potrivit AdWeek, panoul are la bază un sistem de funcționare relativ simplu. Panourile publicitare fie roșii, fie galbene au un compartiment ascuns, în care sunt depozitați cartofii. Un sistem intern de încălzire și ventilație intensifică mirosul gustării și îl îndreaptă către oricine trece pe lângă reclamă.

“Mirosul McDonald’s este un atu emblematic pentru brand, la fel de recunoscut precum produsele sale”, a declarat directorul de creație al TBWA\Neboko, Darre van Dijk, pentru AdWeek.

Advertisement

“Asta ne-a făcut să ne întrebăm: Putem face un panou publicitar în care principalul element să fie mirosul McDonald’s? Așa că, am vrut să testăm dacă un panou roșu sau galben fără un element central pe el, având doar mirosul iconic, i-ar putea face pe oameni să se gândească la McDonald’s.” a mai adăugat directorul de creație.

Compania a realizat și un experiment pentru a vedea reacția trecătorilor, iar majoritatea celor intervievați au recunoscut mirosul emblematic al cartofilor prăjiți.

Darre van Dijk a sușinut că expermientele nu se vor opri aici și că vor continua să pună la încecare simțurile oamenilor: „Abia așteptăm să dezvoltăm noi inițiative și experimente cu mirosul unic McDonald’s”.

Advertisement
Continue Reading

Entertainment

Te-ai înscris? Mai sunt câteva ore și anunțăm câștigătorii #concursului

Published

on

SPECTACOLUL “IUBIRE ȘI FANTOME” – 26 IANUARIE – SALA BARBU ȘTIRBEI

‼️IMPORTANT‼️ DOUĂ INVITAȚII DUBLE GRATUITE‼️

Teatrul Independent Arthesium vă așteaptă la “Iubire și Fantome”, un spectacol ce va aduce în fața dumneavoastră șaisprezece tineri talentați din Călărași, dedicați artei scenice. Evenimentul este împărțit în două părți: prima, în care “fantomele” plănuiesc o afacere, iar a doua, cu povești romantice petrecute în același oraș.

Data: 26 ianuarie

Ora: 17:30

Advertisement

Locație: Sala Barbu Știrbei

Bilete: 35 lei (disponibile doar la intrare, în foaier, de la reprezentanții Teatrului)

Pentru a participa la un concurs ce îți poate aduce două invitații gratuite, urmează acești pași:

1️⃣ Urmează paginile Călărași PRESS – www.calarasipress.ro șiTeatrul Independent Arthesium

2️⃣ Etichetează într-un comentariu persoana cu care vrei să mergi la spectacol

Advertisement

3️⃣ Abonează-te la canalul nostru de știri pe WhatsApp

✅ Câștigătorii vor fi cei cu cele mai apreciate comentarii! Atât de simplu!

Concursul se încheie pe 25 ianuarie, la ora 21:00. Câștigătorii vor fi anunțați printr-o actualizare a acestei postări.

Days
Hours
Minutes
Seconds
Continue Reading

Entertainment

Danubius Motorfest – distracția se mută pe Stadionul Ion Comșa!

Published

on

Anunțul mult așteptat a fost făcut: Danubius Motorfest, evenimentul de referință pentru iubitorii de motociclete, și-a schimbat locația. În perioada 30 iunie – 2 iulie, adrenalina și pasiunea pentru două roți se vor resimți puternic pe Stadionul Ion Comșa din Călărași.

Cu toate că Plaja Tineretului nu mai este accesibilă pentru organizatorii evenimentului din cauza nivelului crescut al Dunării, organizatorii au decis că este momentul potrivit pentru o schimbare și pentru o experiență nouă. Stadionul Ion Comșa, cu atmosfera sa unică și facilitățile moderne, va oferi participanților un spațiu generos pentru a se bucura în voie de eveniment.

Evenimentul promite să aducă un spectacol senzațional pe care participanți. Trupele de muzică rock vor răsuna în acordurile lor puternice, concursurile vor testa abilitățile motocicliștilor, iar pasionații vor avea ocazia să socializeze și să împărtășească aceeași pasiune pentru motociclete.

Pentru a adăuga și mai multă emoție, organizatorii au pregătit o tombolă cu premii incredibile. Cei norocoși care vor participa la această tombolă au șansa de a câștiga premii deosebite. Pe podium se vor afla:

Premiul 3: două tatuaje de 25/15 cm (orice model), oferite generos de Horns Up Tattoo. Această echipă de artiști ai tatuajului vor transforma orice idee într-o operă de artă permanentă.

Premiul 2: un curs la școala moto, oferit de Theda Mar S.A. Câștigătorul acestui premiu va avea ocazia de a-și îmbunătăți abilitățile de conducere a motocicletei și de a primi sfaturi de la experți în domeniu.

Premiul 1: o motocicletă Honda Shadow, VT600, oferită cu generozitate de Legio Phoenix MC Călărași. Această bijuterie pe două roți va reprezenta o comoară pentru câștigător, dându-i oportunitatea de a experimenta libertatea și aventura pe șosele.

Detaliile complete referitoare la participare și la modul de înscriere în tombolă vor fi oferite la intrarea în incinta stadionului pe parcursul desfășurării festivalului. Astfel, fiecare vizitator va avea oportunitatea de a se alătura concursului și de a-și crește șansele de a câștiga unul dintre aceste premii spectaculoase.

Încheiem cu un îndemn către toți iubitorii de motociclete și rock: Să fie vară! Să fie rock! Danubius Motorfest vă așteaptă la Stadionul Ion Comșa pentru trei zile pline de adrenalină și distracție. Luați-vă motocicletele, chemați-ți prietenii și fiți martorii unui eveniment memorabil în universul motociclismului!

 

Continue Reading

Cele mai vizualizate