Connect with us

Știri

Șofer ucis de doi oameni pe care i-a luat la ocazie. Criminalii sunt în libertate

Published

on

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1522753477815506/

O crimă terifiantă s-a petrecut în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orelor 17:30, chiar în localitatea călărășeană Tudor Vladimirescu, comuna Perișoru. Soț și soție se depasau cu autoturismul personal dinspre Drajna spre Fetești. Au oprit la intersecția  Drajna,  au luat doi bărbaţi, autostopiști. Aceștia, ajunşi aproape de intrarea in satul Tudor Vladimirescu, i-au solicitat bărbatului să oprească mașina pentru a putea coborî.

În loc să coboare, aceștia s-au năpustit cu cuțitele asupra cei doi, soț și soție. El avea 58, iar ea 55 de ani. Bărbatul a fost găsit decedat la o distanță de aproximativ 5 metri, lângă o baltă de sânge. Moartea a provenit cel mai probabil din cauza leziunilor produse prin înjunghiere la nivelul gâtului. Femeia a scăpat de criminali, ulterior anunțând Poliția prin numărul de urgență 112.

La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD si ambulante. Femeia se află în spitalul din Călărași și este într-o stare stabilă, având leziuni mici, iar bărbatul a fost declarat decedat la sosirea medicilor.

Polițiștii depun eforturi pentru prinderea celor doi criminali aflați în libertate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

De 1 iunie, Primăria Călărași și SPCTA-FL oferă acces liber celor mici la Bazinul de înot didactic

Published

on

Bazinul de înot didactic va avea program normal de lucru, cu acces liber pentru copii, de 1 iunie. Astfel, de Ziua Internațională a Copilului, acesta va fi deschis între orele 08:30 și 19:45.
Serviciul Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ (SPCTAFL) Călărași vă aduce la cunostință că, în zilele de 3, 4 și 5 iunie 2023, bazinul va fi închis publicului.
Bazinul de înot didactic, situat în Călărași, b-dul Republicii, nr. 2 C, funcționează după următorul program:
◾️ de luni până vineri, între orele 08:30-19:45;
◾️ sâmbătă și duminică, între orele 09:15-20:30.
Continue Reading

Știri

Trupa Kompas în concert la Muzeul Municipal din Călărași

Published

on

Trupa Kompas din Călărași va susține un concert extraordinar în seara de 1 iunie 2023, începând cu ora 19:00, la Muzeul Municipal din Călărași.

De data aceasta, vă invităm să petreceți o seară spectaculoasă într-un cadru deosebit, la Muzeul Municipal din Călărași, unde trupa noastră, Kompas, vă va oferi un show memorabil. Deschiderea va fi făcută de chitara lui Iustin Stan, cu acorduri clasice pline de mister.

Abia așteptăm să vă întâlnim acolo și să vă oferim o experiență muzicală de calitate, însoțită de momente de neuitat. Biletele sunt disponibile la sediul muzeului. Vă așteptăm cu drag!” transmite Trupa Kompas într-o postare pe Facebook

Continue Reading

Știri

Pasajul Drajna va fi inaugurat. CNAIR face ultimele precizări

Published

on

Pasajul Drajna se va deschide mâine, la ora 10:00, oferind o soluție mult așteptată pentru problemele de trafic. Lucrările la cei 2,7 km ai acestui pasaj s-au încheiat cu două luni mai devreme decât era planificat inițial, anunța directorul Pistol Cristian.

Odată cu inaugurarea Pasajului Drajna, se vor elimina blocajele obișnuite care se formau la intersecția cu linia de cale ferată de la Dragalina.


Pe durata sezonului estival, când frecvența trenurilor spre litoral crește considerabil, șoferii erau nevoiți să aștepte în coadă la barieră timp îndelungat. Această problemă va fi rezolvată odată cu deschiderea noului pasaj.

Pasajul Drajna, amplasat în județul Călărași, pe DN21, a fost construit cu fonduri europene (POIM). Acesta reprezintă prima etapă a proiectului de infrastructură rutieră Transregio Brăila – Slobozia – Călărași – Chiciu, aducând astfel beneficii semnificative pentru comunitatea locală și pentru toți cei care călătoresc în această zonă.

Continue Reading

Cele mai accesate articole