in

Șofer ucis de doi oameni pe care i-a luat la ocazie. Criminalii sunt în libertate

CRIMĂ ÎN LOCALITATEA TUDOR VLADIMIRESCU

Șofer ucis de doi oameni pe care i-a luat la ocazie. Criminalii sunt în libertateO crimă terifiantă s-a petrecut în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orelor 17:30, chiar în localitatea călărășeană Tudor Vladimirescu, comuna Perișoru. Soț și soție se depasau cu autoturismul personal din spre Drajna spre Fetești. Au oprit la intersecția Drajna, au luat doi bărbaţi, autostopiști. Aceștia, ajunşi aproape de intrarea in satul Tudor Vladimirescu, i-au solicitat bărbatului să oprească mașina pentru a putea coborî.Restul materialului poate fi citit aici: https://calarasipress.ro/sofer-ucis-de-doi-oameni-pe-care-i-a-luat-la-ocazie-criminalii-sunt-in-libertate/

Posted by Călărași News – www.calarasipress.ro on Saturday, 25 November 2017

O crimă terifiantă s-a petrecut în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orelor 17:30, chiar în localitatea călărășeană Tudor Vladimirescu, comuna Perișoru. Soț și soție se depasau cu autoturismul personal dinspre Drajna spre Fetești. Au oprit la intersecția  Drajna,  au luat doi bărbaţi, autostopiști. Aceștia, ajunşi aproape de intrarea in satul Tudor Vladimirescu, i-au solicitat bărbatului să oprească mașina pentru a putea coborî.

În loc să coboare, aceștia s-au năpustit cu cuțitele asupra cei doi, soț și soție. El avea 58, iar ea 55 de ani. Bărbatul a fost găsit decedat la o distanță de aproximativ 5 metri, lângă o baltă de sânge. Moartea a provenit cel mai probabil din cauza leziunilor produse prin înjunghiere la nivelul gâtului. Femeia a scăpat de criminali, ulterior anunțând Poliția prin numărul de urgență 112.

La fața locului s-au deplasat echipaje SMURD si ambulante. Femeia se află în spitalul din Călărași și este într-o stare stabilă, având leziuni mici, iar bărbatul a fost declarat decedat la sosirea medicilor.

Polițiștii depun eforturi pentru prinderea celor doi criminali aflați în libertate.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ample verificări ale autoturismelor pentru prinderea criminalilor

“Fii și tu Moș Crăciun” – campanie umanitară desfășurată de Școala Gimnazială Nr.1 Vlad Tepes