in

Sistem de canalizare gravitațională pe strada Sf. Nicolae

Primăria Călărași a anunțat luni, 25 mai a.c., pe pagina de Facebook că au fost începute lucrările pentru realizarea unui sistem de canalizare gravitațională pe strada Sf. Nicolae, tronson între IH. Rădulescu şi Dobrogei. Valoarea contractului este de peste 170.000 mii de lei.

“Pe strada Sf.Nicolae, tronsonul cuprins între I.H.Rădulescu și Dobrogei, au început lucrările pentru realizarea unui sistem de canalizare gravitațională, realizată în sistem unitar pentru preluarea apelor menajere și pluviale în lungime totala de de 188 m, care pornește de la prima gospodărie de pe aleea betonată din spatele Bisericii Sf.Nicolae până la intersecția cu str.Dobrogei, cu sens de curgere de la str I.H.Rădulescu la str.Dobrogei.

Se vor realiza pe această rețea 5 cămine de vizitare și pentru preluarea apelor uzate de la gospodării și agenți economici, 12 racorduri cu 12 cămine de racord în lungime totală de 73 m, precum și 8 guri de scurgere pentru preluarea apelor pluviale.

În noua rețea de canalizare se vor executa racorduri pentru toate gospodăriile și agenții economici care nu sunt racordați la sistemul de canalizare menajeră existent, racorduri ce se vor face până la limita de proprietate unde se va amplasa căminul de racord. Valoarea contractului este de 171.886 lei, inclusiv TVA (aproximativ 36.000 euro).” – informează PMC pe pagina de Facebook

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

AFC Dunărea Călărași/ Pustai: Pe 22 iunie intenţionăm să demarăm pregătirile

Combinatul siderurgic Donalam a dotat cu echipamente moderne de IT și mecanică laboratoarele liceelor Mihai Eminescu și Danubius din Călărași