Connect with us

Breaking News

SFATURI UTILE PENTRU “DENII” ÎN SIGURANŢĂ

Published

on

 

          În fiecare seară din această săptămână, până în Vinerea Mare, au loc la biserică slujbele speciale, numite Denii. Pentru ca această ocazie să nu fie speculată de persoane, care nu sunt tocmai pătrunse de același spirit creștin și caută să profite de pe urma neatenției noastre, polițiștii reamintesc tuturor cetățenilor măsurile minime de autoprotecție.

Asigurarea locuințelor:

Rugați un vecin de încredere să țină sub observație casa și să anunțe imediat poliția dacă observă o persoană suspectă care staționează fără motiv în fața ușii sau care încearcă să o descuie!

– Nu lăsați în locuință obiectele de valoare mare și volum mic sau banii lichizi, care vor fi întotdeauna în atenția infractorilor!

 

Deplasarea cu autovehiculul:

– Adaptați permanent viteza la particularitățile de drum și de trafic!

– Nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice!

– Nu vă angajați în efectuarea de depășiri neregulamentare!

– Folosiți corect luminile, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte!

– Folosiți centura de siguranță – vă poate salva viața în caz de accident!

 

În noaptea de Înviere:

– Evitați persoanele turbulente sau în stare de ebrietate!

– Păstrați banii în buzunarele interioare ale vestimentației, în borsete sau genți!

– Nu vă expuneți bijuteriile ori sumele mari de bani și nu faceți referiri la bunurile de valoare pe care le aveți asupra dumneavoastră!

– Când sunteți împins în aglomerație, verificați-vă imediat buzunarul cu bani sau geanta, pentru a fi siguri că nu sunteți victima unei înscenări a unui hoț!

– Nu răspundeți provocărilor altor persoane; nu acceptați compania persoanelor necunoscute!

 

 

Pentru sesizarea oricăror fapte antisociale, care necesită prezența de urgență a oamenilor legii, apelați cu încredere 112! În cel mai scurt timp posibil un echipaj de poliție se va deplasa la dumneavoastră pentru verificarea aspectelor semnalate!

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole