in

Sens giratoriu, amplasat temporar, în intersecția de la 5 Călărași

Municipiul Călărași va avea un nou sens giratoriu. Administrația locală prin Comisia pentru Siguranța Circulației Călărași a adoptat, luni 8 februarie, un proiect ce privește montarea unui sens giratoriu temporar in intersecția de la 5 Calarasi, o intersecție destul de aglomerată la orele de vârf.

Consilierul local Costin Mirescu din partea USR a scris pe pagina de Facebook despre această schimbare temporară ce va avea loc în următoarea perioadă.

Astăzi am participat la o nouă ședință a Comisiei pentru siguranța circulației în Municipiul Călărași.

Principala propunere care a fost adoptată a fost amplasarea unui sens giratoriu temporar în intersecția de la 5 Călărași (Str. București cu Bd. Cuza Vodă). E vorba de un sens giratoriu temporar (cu balize de plastic), similar celui de la intrarea în oraș dinspre Slobozia.

Amplasarea sensului giratoriu presupune câteva acțiuni conexe (mutarea stației de taxiuri, desființarea sau mutarea unor treceri de pietoni, probabil  mutarea stației de autobuz, marcare și semnalizare corespunzătoare). Multe dintre cele enumerate presupun existența unui buget care să le cuprindă, așa că decizia de azi se referă, în principal, la continuarea demersurilor de proiectare și pregătire în vederea amplasării sensului giratoriu.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Primarul Rîjnoveanu din Roseți așteaptă elevii la școală

Unirea/ Căminul pentru Persoane Vârstnice Sfânta Maria nu se mai află în carantină