in

Senatorul PSD Nicușor Cionoiu: Suspendarea internărilor și operațiilor pentru pacienții care nu sunt cazuri de urgență este o crimă!

Senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu, a atras  și el atenția într-o postare pe o rețea de socializare, în legătură cu decizia autorităților de a suspenda internărilor și operațiilor pentru pacienții care nu reprezintă cazuri de urgență, că reprezintă o „crimă” și o „condamnare la moarte cu premeditare a mii de români”.

88% dintre bolnavii de cancer raportați în România în 2019 au decedat în 2020, deoarece spitalele au fost închise și nu au fost acordate tratamentele de care pacienții aveau nevoie.
Nu a fost suficient că de un an și jumătate zeci de mii de pacienții cronici, n-au avut acces la tratamente sau diagnostic, acum vedem că se suspendă din nou tratarea pacienților care nu reprezintă urgențe. Toată vara nu au făcut nimic, nu au pregătit spitalele și sistemul sanitar pentru valul 4, deși știau că acest val de pandemie este inevitabil.


Convocați urgent ședința conducerii Parlamentului pentru a se putea anula această decizie aberantă luată de Cîțu, înainte de a fi demis

Liderul PSD a mai solicitat președinților Camerei Depuaților și Senatului, Ludovic Orban, respectiv Anca Dragu, să convoace de urgență o ședință a conducerii Parlamentului pentru a anula această decizie.

„Orban și Dragu, convocați urgent ședința conducerii Parlamentului că să putem anula această decizie aberantă luată de Cîțu, în ultimele ore ale guvernării sale eșuate!”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.

4.3 3 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Deputat D. Coarnă: România traversează poate cea mai cumplită criză economică, socială, politică din 1989 la zi

VIDEO. Senator PSD Nicușor Cionoiu, despre pandemie: “În acest moment suntem absolut depășiți de ceea ce se întâmplă în țară…”