in

Senatorul PSD Nicușor Cionoiu: PSD a susținut și va susține introducerea salariului minim european!

Senatorul Partidului Social Democrat (PSD), Nicușor Cionoiu, contrazice declarațiile ministrului Investițiilor și Proiectelor Europene, Cristian Ghinea. „Salariul minim nu poate fi rezultatul unei formule fixe, în funcție de creșterea economică”, a scris senatorul pe Facebook. De asemenea, Nicușor Cionoiu declară poziția partidului în această privință și menționează că „PSD a susținut și va susține introducerea salariului minim european!”.

„Salariul minim, în viziunea PSD, trebuie să asigure un minim nivel de subzistență și nu poate fi rezultatul unei formule fixe, în funcție de creșterea economică, așa cum a declarat ministrul Ghinea.

Potrivit INS, cheltuielile medii în 2020 au fost de 1701 lei/persoană, considerabil mai mari decât salariul minim net, de 1386 de lei. În mediul urban cheltuiala medie/persoană a fost de 2009 lei, cu 45% mai mare decât salariul minim, iar în mediul rural de 1342 de lei.

PSD a susținut și va susține introducerea salariului minim european!

Trebuie să păstrăm în țară forța de muncă activă!”

5 1 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Primăria Călărași a semnat contractul pentru realizarea proiectului „Regenerarea fizică a zonei defavorizate Cărămidari (Școala 7)

PSD va depune un proiect de lege pentru majorarea alocațiilor la 300 de lei