in ,

Senatorul PNL Ciprian Pandea și-a deschis cabinet parlamentar în comuna Dragalina

Senatorul PNL Ciprian Pandea și-a început mandatul de parlamentar prin fapte.  Săptămâna trecută, în comuna Dragalina a avut loc un eveniment deosebit de important pentru comunitatea locală. Pandea și-a deschis cel de-al doilea cabinet parlamentar din județ, primul fiind deschis în localiția fostului senator Răducu Filipescu, fost președinte de CJ.

Cătălin Predoiul, fost deputat de Călărași a făcut acelasi lucru în Dragalina, și-a deschis cabinetul parlamentar, însă nu și-a facut simțită prezența prin localitate. 

Localitatea Dragalina, condusă de primarul liberal Gabriel Stanciu este una dintre localitățile bine dezvoltate. Eforturile edilului fiiind apreciate de majoritatea locuitorilor. 

Ciprian Pandea: „La finalul săptămânii trecute, am deschis un Cabinet parlamentar în comuna #Dragalina, una dintre localitățile rurale cu cea mai mare rată a dezvoltării în ultimii ani, datorită administrației liberale condusă de primarul Gabriel Stanciu. Mulțumesc tuturor celor prezenți la eveniment, colegului meu deputat Emil-Florian Dumitru, prefectului Valentin Barbu , subprefectului Nicolae Dumitru, inspectorului școlar general Raluca Maria Caraion și tuturor primarilor Colegiului 2. Nu în ultimul rând, mulțumiri primarului Gabriel Stanciu, care a arătat că sepoate. PNL Călărași a demonstrat și va demonstra în continuare unitate și spirit de echipă, pentru că numai împreună putem dezvolta Călărașiul!”, – a declarat parlamentarul călărăşean.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Drumuri și Poduri Călărași anunță suspendarea temporară a lucrărilor de moderizare pentru drumul de acces din mun. Călărași din cauza condițiilor meteo

Accident rutier pe strada Grivița, provocat de un șofer care nu a acordat prioritate, 4 autoturisme implicate