in

Senatorul Nicușor Cionoiu este în continuare alături de Ana Tuș, tânăra îngenuncheată de boală

Senatorul Partidului Social Democrat, Nicușor Cionoiu, îi este în continuare alături Anei Tuș, fata îngenuncheată de o boală cu care se confruntă încă din naștere. Demnitarul s-a bucurat de o nouă reușită pe care a prezentat-o în spațiul public printr-o postare.Călărășenii cu suflet mare s-au alăturat inițiativei parlamentarului și au donat diferite sume de bani ce au fost folosiți de familia Anei pentru a  realiza o rampă de acces în casă, podele noi, o baie nouă, mobilă adaptată staturii.

  • Senatorul Nicușor Cionoiu mulțumește tuturor celor ce au contribuit la strângerea banilor.

„Cu sprijinul Consiliului Județean Călărași, al președintelui CJ Călărași, Vasile Iliuta, și ajutorul donațiilor primite de la voi toți, Ana a reușit să își amenajeze locuința potrivit nevoilor ei: are o rampă de acces în casă, pe care fotoliul cu care se deplasează urcă și coboară ușor, o cameră curată, igienizată, cu podele noi, care nu îi mai rănesc genunchii și, în curând, o baie nouă și mobilă adaptată staturii ei. Tot din banii strânși a reușit să cumpere și lemnele de foc, care îi vor oferi confortul necesar, la iarnă.”, scrie Nicușor Cionoiu pe Facebook.

„Ana este un exemplu de ambiție și curaj pentru noi toți. Chiar dacă boala cu care s-a născut a îngenunchiat-o la propriu, nu și-a pierdut o clipă speranța și încrederea în capacitatea ei de a vedea dincolo de suferință și de a merge mai departe demnă.”, a continuat senatorul.

Ana Tuș este o tânără din comuna Dragalina care s-a născut cu picioarele încrucișate. Ulterior, medicii au diagnosticat-o cu tulburări grave de statică și mers, dar și artrogripoză, un termen folosit pentru a descrie o serie de boli rare caracterizate prin „înțepenirea” încheieturilor și dezvoltarea anormală a mușchilor, conform kinetic.ro. Senatorul Cionoiu a luat contact cu Ana la începutul lunii iunie. De atunci, acesta i-a oferit un scaun cu rotile electric pentru a îi facilita autonomia și a organizat un eveniment caritabil alături de CJ Călărași, intitulat „Pași pentru Ana” prin care a strâns 15.500 de lei, donație de care Ana a beneficiat și prin intermediul căreia a reușit să își îmbunătățească nivelul de trai.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Marius Dulce: Lucrările la noua aripă a spitalului înaintează

Mari personalități călărășene – CONSTANTIN-ZAMFIR DUMITRU