Connect with us

Știri

Senatorul Ciprian Pandea: Călărășenii așteaptă fapte de la noi

Published

on

 Publicat la data de 6 sept. 2021 

Ciprian Pandea, senator PNL: Putem să ne respectăm programul electoral, cu care am venit în fața lor și în urma căruia ne-au votat, prin atragerea de finanțări în proiecte care să satisfacă nevoile fiecărei comunități. Proiecte bine gândite, proiecte pe care primarii le scriu și pentru care caută linii de finanțare. Pentru unele dintre ele găsesc fonduri europene disponibile, pentru altele bani în bugetul local, iar pentru proiectele mari de infrastructură de bază (apă, canal și gaze) au la dispoziție în următorii 7 ani cel mai ambițios Plan Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Astăzi, acest PNI “Anghel Saligny” a fost adoptat în Guvernul României.

Ca senator, dar mai cu seamă ca om care cunoaște nevoile fiecărei localități din județul Călărași, pot doar să sper că partenerii noștri de Coaliție vor înțelege ca acest plan de investiții este unul extrem de necesar pentru dezvoltarea și modernizarea fiecărui județ al României. Este un plan transparent, care prioritizeaza investițiile și care va ajuta ca promisiunile electorale pe care nu numai PNL le-a făcut în fața românilor, ci și USR PLUS (colegi, sper ca nu ați uitat de sloganul “stradă cu stradă schimbăm România” – să știți că și străzile din satele bătrânilor noștri trebuie schimbate, adică scoase la lumină) și UDMR să fie onorate.

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Știri

Accident feroviar la Dragalina. Un bărbat s-a aruncat în fața trenului

Published

on

Accident feroviar la Dragalina. Un bărbat s-a aruncat in fata trenului

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, a murit în această dimineață, lovit de un tren marfar.

Evenimentul a avut loc la nivel cu trecerea de cale ferată, intrarea dinspre Călărași. Trenul se deplasa pe direcția Constanța – București.

Linia de transport feroviar a fost blocată pentru ca polițiștii criminaliști să efectueze cercetări.

Continue Reading

Știri

Reținut de polițiștii rutieri pentru conducere fără permis și refuz de prelevare de monstre biologice

Published

on

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ulmeni au oprit pentru control în comuna Spanțov, județul Călărași, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 41 de ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolica a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice, însă acesta a refuzat.

Totoodată, din verificările efectuate de polițiști a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de monstre biologice, ulterior a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași

 

 

Continue Reading

Știri

49 de cupluri călărășene au marcat nunta de aur

Published

on

Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, marcată în fiecare an, la 1 octombrie, am celebrat-o marţi cu aceeaşi dragoste, recunoştinţă şi respectul cuvenit pentru munca şi experienţa lor de viaţă pe care cu nobleţe sufletească au ştiut să le transmită generaţiilor tinere. Momentul festiv, organizat de Primăria Municipiului Călăraşi, cu sprijinul nemijlocit al Consiliului Local municipal.

Nunta de aur, eveniment organizat în data de 27 septembrie de Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Local Călărași, este sărbătoarea iubirii pe care o împărtășiți laolaltă de 50 de ani.

“Sunteți un veritabil exemplu pentru noi toți pentru că dincolo de toate provocările trăite ați știut să păstrați vie dragostea care v-a legat. Ați știut să fiți de fiecare dată unul lângă celălalt, să vă sprijiniți și să vă oblojiți rănile. O zi specială pentru 49 de cupluri călărășene care au învățat să trăiască în armonie atâția zeci de ani!
Vă doresc în continuare și mai multă sănătate și iubire, iar viața să vă ofere noi senzații și emoții de neuitat alături de familie, de toți cei dragi care vă iubesc și admiră povestea dumneavoastră de dragoste, legitimată în urmă cu o jumătate de secol!
La mulți ani plini de iubire și fericire!” – transmite primarul Marius Dulce.

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro