in

Senatorul Cionoiu: Guvernul nu știe ce este de făcut și în ce condiții se va începe noul an școlar

Nicușor Cionoiu, demnitarul social-democrat de Călărași critică modul în care Guvernul tratează începutul de an școlar ce va începe pe 13 septembrie. Demnitarul apreciază că până în momentul de față nu s-a stabilit cum se va face testarea non-invazivă a elevilor și cum se va asigura testarea periodică a profesorilor.

PSD | Nicușor Cionoiu: Mai este puțin până la reînceperea cursurilor, dar elevii, profesorii și părinții nu știu care sunt măsurile ce au fost sau vor fi luate. La fel ca în dățile anterioare, Guvernul nu știe ce este de făcut și în ce condiții se va începe noul an școlar.

Până în momentul de față nu s-a stabilit cum se va face testarea non-invazivă a elevilor și cum se va asigura testarea periodică a profesorilor. Școlile nu au fost dotate cu infrastructura digitală necesară pentru desfășurarea cursurilor online și nici nu au fost anunțate cu exactitate măsurile pe care profesorii și elevii vor trebui să le respecte odată cu începerea noului an școlar.

Doar vorbe multe, orgolii, bătaie pe funcții și discuții în contradictoriu între membrii coaliției de guvernare, nimic concret pentru noi și pentru copiii noștri.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Verdict în procesul de (așa-zisă) corupție: ACHITARE!

Consilierii județeni sunt convocați în ședință ordinară pentru a a dezbate proiecte pentru dezvoltarea județului