Connect with us

Administrație

Ședință extraordinară la Primăria Fundulea

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Art.1. Se  convoacă Consiliul   local   al orașului Fundulea  în ședință  extraordinară  la   data  28.02.2024, orele 11:00 , care se va desfășura  cu prezența fizică a consilierilor locali la sediul Primăriei orașului Fundulea și/ sau prin intermediul mijloacelor electronice, folosindu-se aplicația „zoom”.

Art.2. Proiectul ordinii de zi constituie anexă la prezenta dispoziție.

Art.3. Materialele înscrise în proiectul ordinii de zi  vor fi  transmise consilierilor locali  prin intermediul  mijloacelor electronice.

Art.4. Proiectele de hotărâri vor fi  trimise spre avizare tuturor comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local Fundulea.

Advertisement

Art.5. Consilierii locali sunt invitați să formuleze și să depună amendamente asupra proiectului de hotărâre până la momentul dezbaterii.

Art. 6. Secretarul general al orașului Fundulea, județul Călărași, va asigura publicarea și comunicarea prezentei dispoziții către instituțiile și persoanele interesate.

PRIMAR,

Ing. Dorel DOROBANȚU

Advertisement

Administrație

Când vor avea loc tratamentele pentru combaterea bolilor și dăunătorilor vegetației din municipiul Călărași

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Primăria Municipiului Călărași anunță că va efectua tratamente pentru combaterea tuturor bolilor și dăunătorilor vegetației de aliniament, a gardurilor vii, a pomilor și arbuștilor ornamentali din oraș. Tratamentele vor avea loc timp de două zile, între 15 și 17 aprilie, în intervalele orare 21:00 și 05:00, în funcție de condițiile meteorologice.

Substanțele active ale produselor utilizate pentru tratamentele în aliniament sunt: Deltametrin şi Lambda – Cihalotrin, acestea fiind omologate de Comisia Națională a produselor de protecție a plantelor, mai transmite primăria. 

Advertisement
Continue Reading

Administrație

Lucrările pe strada București progresează în ritm alert. Ce spune primarul Dulce

Published

on

Primarul Marius Dulce anunță progresul lucrărilor pentru proiectul de asfaltare a străzii București în zona Centrului Vechi din Călărași

Într-o postare pe rețelele de socializare, primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, a adus noi detalii privind progresului lucrărilor pentru proiectul de asfaltare a străzii București.

Edilul a subliniat finalizarea unui alt segment important de drum și a promis revenirea la normalitate în trafic și condiții moderne de circulație în doar două săptămâni.

Continue Reading

Administrație

Primăria Municipiului Călărași a dat startul curățeniei în oraș. Marius Dulce premiază călărășenii care își fac curat în jurul blocurilor și caselor

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Marius Dulce premiază călărășenii care au grija de locurile din jurul blocurilor sau caselor. „Le voi strânge mâna și le voi oferi diploma de bun gospodar”, spune primarul municipiului Călărași. Primăria a dat startul lunii curățeniei în toate cartierele, dar și plantarea florilor din sera proprie. 

Marius Dulce susține că orașul trebuie să arate bine nu numai în centru. „Vreau ca parcurile și zonele verzi de relaxare să fie bine întreținute, iar plimbările în aer liber să placă ochilor noștri”. 

Într-o conferință de presă de ieri, primarul spunea că în mandatul actual a reușit să planteze 2400 de arbori și arbuști pentru reîntregirea zonelor verzi. Totodată, a modernizat 7 locuri de joacă și a înființat în total alte 8. 

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate