in

Secretarul de Stat al MTS, Dragoș Coman: “Este datoria noastră să venim în întâmpinarea talentului lor și să îi sprijinim în a deveni performerii zilei de mâine”

Secretarul de Stat al MTS, Dragoș Coman Florin, a publicat în cursul zilei de astăzi un mesaj pe Facebook prin care își arată sprijinul pentru tinerii care practică sporturi deși provin din medii defavorizate. 

Campanie de sprijinire în practicarea sportului a copiilor care provin din medii defavorizate

💬 Mulțumiri Ana-Maria Cătălina Radu, un om cu totul special care își dedică o mare parte din timp sădind bucurie în inimi și inițiator al acestei campanii căreia ne-am alăturat cu tot sufletul, pentru că a ales să sprijine acești copiii minunați.


💬 Este datoria noastră să venim în întâmpinarea talentului lor și să îi sprijinim în a deveni performerii zilei de mâine. Cred cu tărie că tot mai mulți oameni care simt să îi susțină pe acești micuți se vor alătura și astfel să putem sădi cât mai multe zâmbete pe chipurile lor.


💬 Mulțumiri domnului Constantin Florin Sari ( manager de proiect Euro 2020 ), pentru promptitudinea cu care a răspuns in numele Federatiei Romane de Fotbal dar și pentru faptul ca a acceptat sa doneze personal echipamentele sportive.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Incendiu într-un apartament din Călărași. Mai multe echipaje ISU au intervenit și au salvatat viața a trei persoane

Un tânăr din Călărași s-a ales cu dosar penal după ce a plecat din izolare la domiciliu și a fost prins beat la volan