Connect with us

Breaking News

Se oprește apa în orașul Lehliu Gară în această noapte

Published

on

Operatorul S.C. ECOAQUA S.A. Călărași anunță sistarea cu alimentare a apei potabile în orașul Lehliu Gară în această noapte, în intervalul 23:30 – 03:30, din cauza pompelor de apă aflate în mentenanță.

La nivelul Statiei de apă din Lehliu Gară se execută lucrări de modernizare a sistemului de alimentare cu apă potabilă, iar pompele nu pot asigura capacitatea de apă necesară populație. 

Capacitatea din prezent pe care o asigura sistemul manual este de doar 27%.

“Rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada întreruperii furnizării apei.” – informează operatorul de apă.

„Ne cerem scuze față de consumatorii afectați, mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp.”- trasmite Ecoaqua S.A. Călărași

 

Breaking News

Codul galben de vreme a oprit traversarea cu bacul peste Dunăre

Published

on

Instituția Prefectului- județul Călărași informează că, începând cu ora 11.00, au fost oprite din activitatea de traversare a Dunării bacurile de trecere Chiciu – Regie și Chiciu România – Aidemir – Bulgaria. Viteza vântului 15 m/s – 54 km/h din nord.

 

Continue Reading

Breaking News

Breaking News. Nu se mai fac plăți, au picat toate aplicațiile! Clienții Banca Transilvania stau și o oră la call center

Published

on

Breaking News. Nu se mai fac plăți, au picat toate aplicațiile! Clienții Banca Transilvania stau și o oră la call center. Angajații nu știu ce să spună! Aplicațiile BT 24 și BT Pay, administrate de Banca Transilvania, cea mai mare bancă din România, care deservește peste 3 milioane de clienți, au picat de cel puțin două ore. Nu se pot face plăți online, nici nu se poate verifica soldul contului. Angajații nu oferă niciun detaliu, nici măcar la întrebarea dacă a fost vorba despre un atac informatic. Cardurile sunt funcționale.

Continue Reading

Breaking News

S-a anulat concertul maestrului Tudor Gheorghe. Starea de sănătate îl împiedică să ajungă la Călărași

Published

on

Tudor Gheorghe, unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti români, ar fi trebuit să susţină pe 18 decembrie un spectacol de excepție la Călăraşi, însă acest lucru nu se va mai întâmpla! Este decizia momentului pe care maestrul a luat-o din cauza stării de sănătate.

Evenimentul care trebuie să aibă loc la sala Barbu Ştirbei a fost anulat, iar organizatorii vor returna banii celor care au achiziționat bilete pentru evenimentul cultural.

 

Continue Reading

Cele mai accesate articole