in

Se oprește apa în comuna Fundeni pentru efectuarea lucrărilor de igienizare a bazinului de apă

Primăria Comunei Fundeni anunță cetățenii din localitate cu privire la faptul că, în perioada 22.02.2021 – ora 22.00 – 24.02.2021 ora 05.00, furnizarea apei potabile din localitate va fi oprită din cauza unor lucrări de igienizare a bazinului de apă din localitate. 
Primăria Fundeni: Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar este o operațiune necesară pentru asigurarea unei calități a apei cât mai ridicată!

În altă ordine de idei, primarul Cărtușanu este preocupat de sănătatea populației. Obiectivul principal pe care l-a stabilit edilul pentru acest an este de a continua proietele ce implică educația și sănătatea.*Copiii noștri învață în cele mai mari si moderne școli din județ, avem cele mai frumoase grădinițe. Nimic nu se poate compara cu ce a fost. Nu vrem să descriem cum se învăța în frig în clase afumate sau în care ploua cu condițiile de azi. Și cadrele didactice își dau silința. Avem copii bine pregătiți cu care ne mândrim la olimpiade sau concursuri școlare. Avem parcuri și străzi frumoase, curate. Ne mândrim cu așa primar*…spun oamenii întrebați despre el…

La primărie pe Cărtușanu nu îl găsești stând. A mulțumit cetățenilor pentru încrederea acordată și acum o răsplătește prin muncă. Urmează ca alte străzi să fie asfaltate la anul. Ultimele… Se lucrează la aducțiunea de gaze naturale, Fundeni fiind prima comună ce a început lucrările. În spatele la orice activitate stau teancuri de dosare, avize, autorizații, aprobări. Termenele și responsabilitățile sunt evidențiate pe un panou din biroul primarului. Nu admite întârzieri și lucrează cot la cot cu salariații.

Cărtușanu Gheorghiță: Fundeni este o comună mare. Avem mult de muncă. Mai sunt probleme pentru eficientizarea Stației de apă cu grupuri de pompare care să asigure presiunea pe timpul verii. Și la calitatea apei se mai poate lucra. Avem proiectul unui stadion modern și al unui cămin cultural nou, lucrăm la un sediu nou pentru primărie, la terenuri de sport pentru copii. Muncim! Facem asta cu plăcere, inclusiv pentru aceia care nu ne-au votat. Le vom câștiga și încrederea acestora. Pentru că sunt primarul tuturor.” – a încheiat Gheorghiță Cărtușanu, primarul reales al comunei Fundeni

În ultimul mandat s-a făcut remarcat prin modernizarea instituțiilor de învățământ, dispensar medical, racordare la apă-canal, asfaltare străzi și modernizarea iluminatului stradal din localitate.

Pentru că lucrurile se mișcă într-un ritm accentuat, primarul social-democrat a hotărât că este nevoie de o extindere a sediului primăriei. Numărul salariaților va crește, comptentențele acestora vor fi extinse, iar comunitatea se va putea bucura de servicii publice de bună calitate.

Citește acest articol: Dispensarul uman din comuna Fundeni este aproape gata!

Primarul din Fundeni a fost mereu recunoscător pentru sprijinul pe care l-a primit din partea conducerii CJ Călărași, Vasile Iliuță. Drumul de acces din localitate a fost modernizat cu ajutorul societății Drumuri și Poduri prin CJ Călărași.
Parcurile și zonele verzi au fost igienizate și modernizate. Școlile din Fundeni vor fi modernizate cu terenuri de sport. Dispensarul uman din localitate va fi inaugurat în toamna acestui an.

“Proiectele mele trebuie continuate pentru dezvoltarea localității cu realizarea unui cămin cultural modern, a bazei sportive și unei săli de sport, a unui nou sediu al primăriei dar și clădirii de vizavi de aceasta căreia vrem să-i dăm o destinație utilă comunității noastre. Gazele naturale nu mai sunt un vis. Lucrăm la rețea și locuitorii vor avea branșare gratuită. Trebuie să reabilităm rețeaua de apă potabilă, să forăm noi puțuri pentru a face față consumului mare în perioada verii.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Președintele FRF, Răzvan Burleanu vine mâine la Călărași!

Borcea/ Primarul Theodor Aniel Pațurcă continuă investițiile în sport. Președintele FRF Răzvan Buleanu a fost în localitate