in

Şcoala Gimnazială Nr 1 din satul Rasa (Grădiștea) a fost modernizată prin Ministerul Dezvoltării Regionale

Comuna Grădiștea este una dintre cele mai active localități din județul Calarasi privind dezvoltarea. Primarul liberal Corbu Constantin este constant implicat pentru a menține localitatea in topul comunelor. Pe lângă proiectele de racordare la rețeaua de apă curentă, canalizare, edilul investește in educația elevilor și preșcolarilor.î

În data de  22.07.2020 a avut loc inaugurarea Școlii Gimnazială Nr 1 din satul Rasa, unitate de învățământ ce a fost reabilitată și modernizată prin implicarea edilului care a reușit să obțină finanțare prin MDRAP. 
Cadrele didactice, invitați ai Inspectoratului Școlar Călărași, părinți și elevi au fost invitați să ia parte la inaugurarea noii clădiri ce a beneficiar de modernizare. Proiectul de reabilitare și modernizare a acesteia a fost unul amplu și a vizat înlocuirea acoperișului, lucrări la interior și exterior, extindere, realizare de grupuri sanitare moderne și a unei centrale proprii pe lemne. Elementul ce a atras privirile tuturor celor prezenți a fost sala de sport. O sală modernă, generoasă dpdv al dimensiunilor, reabilitată complet, dotată la standarde europene.
Primăria Grădiștea va realiza și un teren de sport multifuncțional modern, cu iluminat în locul terenului betonat, acolo unde unul dintre profesori descrie că era cândva o groapă.
0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Comuna Jegălia va beneficia de o stație de compostare

VIDEO | Orașul Budești, fără primar pentru a doua oară într-o jumătate de an