in

Schimbări pe scena politică: Vasile Iliuță vine la PSD, Ciprian Pandea pleacă la PNL

Fostul președinte al organizației județene a Partidului Social Democrat Calarasi, Ciprian Pandea s-a înscris in PNL! Fotografia senzațională a fost publicată pe Facebook de primarul comunei Gradistea, vicepreședintele PNL Calarasi, Constantin Corbu. Pandea nu ar fi venit singur in partid, ci alături de câțiva primari care nu s-au mai regăsit in PSD Călărași.

Președintele Consiliului Județean Calarasi, Vasile Iliuta, a venit alături de echipa PSD Calarasi condusă de președintele Iulian Iacomi!

Biroul politic al PNL Călărași a hotărât retragerea sprijinului politic președintelui consiliului județean Vasile Iliuță

În seara aceasta biroul politic al PNL Călărași a luat în discuție situația creată prin declarațiile președintelui consiliullui județean Vasile Iliuță în diferite circumstanțe, politică și atitudinea antiPNL și proPSD fapt ce a condus la hotărârea de a cerere demisia de onoare din funcția de președinte al consiliului județean.

În situația în care Vasile Iliuță nu-și va da demisiona biroul politic al PNL Călărași a hotărât retragerea sprijinului politic.

“A fost nestatutari 3 consilieri județeni și 10 primari nu puteau să-mi ceară să mă justific sau demisia,nu am avut nici o declarație,fac politica PNL”- a declarat Vasile Iliuță

“Voi fi președinte al consiliului județean de unde vreau eu!”- a încheiat Vasile Iliuță

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Niciodată nu accepta cafeaua proastă, prieteniile false și oamenii nepotriviți!

Vasile Iliuță după venirea la PSD: “Voi fi președinte al consiliului județean de unde vreau eu!”