Connect with us

Politică

Schimbări importante privind voucherele de vacanță

Published

on

În ultima conferință de presă organizată la sediul PSD, liderul partidului, Vasile Iliuță, a adus în atenție o modificare semnificativă în politica de acordare a voucherelor de vacanță. Această schimbare are potențialul de a influența direct angajații cu salarii sub 8.000 de lei, iar impactul său se resimte în mediul profesional și economic.

Conform declarațiilor liderului PSD, voucherele de vacanță nu numai că se vor menține, dar vor fi și majorate, crescând de la suma de 1.400 de lei la 1.600 de lei. Această creștere poate fi considerată o veste bună pentru toți angajații care se bucură de aceste beneficii.

Totuși, schimbarea majoră anunțată de Vasile Iliuță este legată de criteriile de eligibilitate pentru primirea voucherelor de vacanță. În conformitate cu noile reguli, numai angajații cu un salariu net sub 8.000 de lei vor avea dreptul la aceste vouchere.

Angajații cu venituri sub acest plafon vor continua să se bucure de aceste vouchere, care pot fi folosite pentru a-și planifica și bugeta vacanțele. Însă, cei care câștigă peste 8.000 de lei net pe lună nu vor mai beneficia de această facilitate.

Cu toate acestea, Vasile Iliuță susține că această măsură este menită să ofere sprijin mai concret celor cu venituri mai mici.

Politică

VIDEO. Virgiliu Diaconu și Marius Dulce, desemnați de PSD Călărași pentru a coordona alegerile europarlamentare 2024

Published

on

psd calarasi virgiliu diaconu europarlamentare
  • PSD Călărași i-a desemnat pe Virgiliu Diaconu și Marius Dulce pentru a realiza o victoria sigură în alegerilor europarlamentare din 2024.
  • Într-o mișcare strategică surprinzătoare, conducerea PSD Călărași a decis să îi nominalizeze pe Virgiliu Diaconu și Marius Dulce pentru coordonarea campaniei electorale a alegerilor europarlamentare din 2024.
  • Decizie a fost primită cu entuziasm de către ambii politicieni, iar liderul PSD Vasile Iliuță și-a exprimat încrederea că această echipă va obține peste 50% din voturi.

„Pentru mine este, în același timp, și o mare onoare, și o mare grijă. Și o mare răspundere. Este o onoare faptul că partidul s-a gândit la mine, ceea ce mi-a demonstrat că munca mea în acest partid atât timp nu a fost degeaba. Este onoare că voi fi coechipier cu Marius Dulce, primarul care are cele mai mari realizări de la Revoluție încoace”, a declarat Virgiliu Diaconu, vicepreședintele PSD Călărași.

Marius Dulce, primarul cu realizări remarcabile în municipiul Călărași, a adus peste un milion de euro, de 50 de ori bugetul anual al primăriei, contribuind semnificativ la dezvoltarea locală. Diaconu a subliniat că obiectivul lor este să aducă mai mulți bani în oraș pentru a face din Călărași un loc mai bun pentru locuitori și în special pentru copii.

„Avem mult de lucru, mai avem mult de lucru, s-au realizat foarte multe, mai avem multe de realizat. Este și o mare răspundere pentru că noi ne-am propus să depășim un 50% la europarlamentare”, a adăugat Diaconu. El a recunoscut că absenteismul reprezintă o provocare și a subliniat importanța de a convinge oamenii să iasă la vot.

„Eu am încredere că cu Dulce vom reuși să facem scorurile la care ne-am obligat. Am încredere în călărășeni că vor vota cu mintea și apoi cu sufletul”, a afirmat Diaconu, subliniind legătura sa profundă cu Călărașiul, orașul în care s-a născut și în care intenționează să trăiască și să contribuie la progres.

Cu o vastă experiență în organizarea de campanii, Virgiliu Diaconu și Marius Dulce promit să aducă o abordare proactivă și dedicare în această cursă electorală. Ambii lideri sunt convinși că, prin muncă asiduă și colaborare strânsă, vor obține un succes remarcabil în alegerile europarlamentare din 2024.

Continue Reading

Politică

VIDEO. PSD Călărași / Vasile Iliuță face bilanțul activităților politice din ultima perioadă

Published

on

Liderul PSD Călărași, Vasile Iliuță, a susținut o conferință de presă la sediul organizației politice, evidențiind recentele activități politice și evenimente care au marcat scena județeană în ultima perioadă.

Unul dintre subiectele centrale ale discuției a fost vizita Ministrului Agriculturii în județul Călărași. Într-o întâlnire cu fermierii locali, ministrul a abordat problemele legate de legislația actuală, subvențiile agricole și subvenția pe motorină. Fermierii, afectați de o secetă excesivă, au primit asigurări că plățile promise vor fi efectuate până la 31 decembrie pentru a compensa pierderile suferite.

Vasile Iliuță a subliniat importanța clarificării interpretărilor greșite din spațiul public privind măsurile fiscal-bugetare. A adus la cunoștința opiniei publice că toate plățile din fondurile europene, Programul Național de Investiții și Programul Național de Dezvoltare Locală se efectuează la zi. În plus, a combătut dezinformările, explicând că guvernul a luat măsuri pentru a reduce cheltuielile bugetare, asigurând încadrarea într-un deficit bugetar sub 6%.

„Guvernul a făcut tot posibilul să funcționeze eficient și să reducă cheltuielile bugetare pentru a se încadra în ținta de deficit sub 6%. Chiar dacă estimările actuale par a depăși această limită, fără aceste măsuri am fi riscat să nu mai primim fonduri din Programul Național de Redresare și Reziliență, angajat de România acum trei ani”, a declarat liderul PSD Călărași.

 

Continue Reading

Politică

PSD / Marius Dulce încrezător în alegerile din 2024 „Nu că vom fi aleși, dar vom avea și un scor frumos la Călărași”

Published

on

Organizația județeană a Partidului Social Democrat Călărași începe campania pentru alegerile europarlamentare. Potrivit unor sondaje prezentate de Vasile Iliuță și Marius Dulce, în municipiul Călărași peste 60% dintre alegători au intenția de a vota PSD, în timp ce în municipiul Oltenița doar 35%. Alegerile vor avea loc între 6 și 9 iunie 2024.

Marius Dulce, președintele oganizației municipale a PSD Călărași, pune accentul pe importanța acestor alegeri și îndeamnă cetățenii să iasă la vot.

„Noi, echipa Vasile Iliuță, Marius Dulce, cred că am reușit să demonstrăm, cred că am încercat să acoperim tot ceea ce am promis în campania electorală. Ea nu s-a terminat, pentru că aceste întâlniri cu membrii noștri, cu militanții noștri, cu cetățenii pe stradă, le facem pentru a vedea ce trebuie să corectăm, pentru a vedea ce trebuie să mai facem în următorul an ca să venim în întâmpinarea problemelor lor”, a spus acesta într-o conferință de presă.

În 2024 vor avea loc și alegerile locale, unde echipa PSD Marius Dulce, Vasile Iliuță este încrezătoare că va primi voturile necesare pentru încă un mandat: „Nu că vom fi aleși, dar vom avea și un scor frumos la Călărași. Împreună cu președintele Vasile Iliuță, am promis și am făcut. Nu mi-aduc aminte din istoria Călărașului oameni care au promis în campanie să se țină și de cuvânt. Noi cred că am ajuns la un nivel de cel puțin 80% din ceea ce am promis, am făcut”, a declarat Marius Dulce.

Continue Reading

Cele mai vizualizate