in ,

Scenă incredibilă: Dan Alexa, lovit în față de Ana Maria Prodan. VIDEO

Un material video, publicat în cursul serii de sâmbătă, 13 iulie de Sport.ro face furori pe internet. Dan Alexa este fostul antrenor al echipei Dunărea Călărași 2005. În luna iunie, Alexa a preferat să plece, în ciuda promisiunilor făcute.

Momente şocante la Giurgiu! Anamaria Prodan, criză de gelozie! L-a lovit cu pumnul în faţă pe Dan Alexa! Ce s-a întâmplat

Astra a fost la un pas sa debuteze in noul sezon cu o infrangere. Botosani a condus cu 2-0, dar Astra a revenit in cele din urma si a scos un egal.

Dan Alexa a salvat “situatia” pe teren, insa a fost “faultat” imediat dupa incheierea partidei. Ana Maria Prodan a avut o iesire incredibila la adresa noului antrenor de la Giurgiu.

UPDATE | După o discuţie lungă, Dan Alexa, Anamaria Prodan şi tânăra de la care ar fi pornit tot scandalul au părăsit stadionul din Giurgiu.

Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri”, a fost reacţia lui Alexa. Antrenorul a plecat apoi cu femeia care ar fi enervat-o pe Anamaria Prodan.

IMAGINILE VORBESC DE LA SINE

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PSD Călărași/ Viorica Dăncilă a participat la întrunirea Comitetului Executiv al organizației județene VIDEO

În localitatea Dor Mărunt continuă reabilitarea drumurilor