Connect with us

Știri

S-a dat startul alegerilor parțiale, Lehliu Gară și Unirea!

Published

on

Ieri, 08 mai, în cadrul conferinței de presă ce a avut loc în sediul PSD Călărași, susținută de către Ciprian Pandea – președintele organizației județene a PSD Călărași, Moga Ștefania- candidat PSD – funcția de Primar al orașului Lehliu Gară și Victor Negrescu- europarlamentar.

Președintele organizației judeţene, Ciprian Pandea – a dorit să mulțumească tuturor celor ce se află la această conferință. Încă de la început, Ciprian Pandea a dorit să menționeze că s-a aprobat studiul de fezabilitate, ceea ce priveşte proiectul de construire al podului de la Drajna( peste calea ferată) – ce va ajuta la fluidizarea traficului din zonă.

Pe data de 11 iunie vor fi alegerile parțiale în două localități, Unirea și Lehliu Gară. În conferința de presă a fost prezent un singur candidat, Moga Ştefania – candidat pentru funcţia de Primar Lehliu Gară. Florian Belu a lipsit de la această întâlnire, motivând  probleme de sănătate. Cele două nominalizări au fost făcute în cadrul Biroului Permanent Județean, în şedinţa de săptămâna trecută.

Moga Ştefania – candidat PSD- Primar Lehliu Gară:

Sunt membru PSD din anul 1998. Fac parte din Consiliul Local Lehliu încă din anul 2002. Cunosc mare parte a problemelor din orașul Lehliu. Nu sunt străină de problemele cetățenilor orașului nostru Lehliu Gară. Nu rămân indiferentă față de necesitățile lor. Avem în derulare un program de asfaltare străzi, probabil în termen de o lună, o lună și jumătate va fi făcută recepţia acestui proiect. Anul acesta, în lună martie am depus trei proiecte prin PNDL pentru reabilitare de apă canal și reabilitarea sistemelor de iluminat public.

Aceste reabilitări sunt foarte importante pentru orașul nostru. Mai avem aproximativ 3 km de reţea de apă-canal ce neceseită reabilitare. Am purtat discuţii cu ADI ECOAQUA, ne dorim să facem extindere canalizare, apă avem în tot satul Răzvani. În interiorul ansamblurilor de blocuri vom amenaja parcări. Avem un proiect de asfaltare bituminoasă ușoară, voi încerca să le fac viața cetățenilor cât mai frumoasă în orașul Lehliu Gară, unde candidez pentru funcția de Primar.”

Moga Ștefania, candidat PSD pentru funcția de Primar al orașului Lehliu Gară a transmis un mesaj pentru susținătorii săi:

Stimați concetățeni,

După cum știți, în data de 11 iunie 2017, în câteva localități din țară printre care se regăsește și orașul Lehliu Gară, se vor organiza alegeri locale pentru ocuparea funcției de primar. În acest context, sunt onorată să vă anunț că îmi voi depune candidatura din partea Partidului Social Democrat, a cărei membră sunt din anul 1998.
Îmi asum luarea aceastei decizii, convinsă fiind că sunt pregătită atât din punct de vedere profesional cât și moral să reprezint cu cinste și onestitate orașul Lehliu Gară. Plec pe acest drum de la premisa că o comunitate este imaginea în oglindă a edililor care o gospodăresc și tocmai de aceea consider că valorile care mă definesc – respectul față de semeni, cinstea, adevărul, flexibilitatea, încrederea, credința, toleranța, entuziasmul și corectitudinea – sunt esențiale atunci când aspiri către o astfel de funcție deoarece valorile tale ca individ devin valorile comunității pe care o reprezinți.
Mulțumesc colegilor din organizațiile PSD Călărași și PSD Lehliu Gară pentru susținere, sprijin și încredere!
Vă doresc inspirație în luarea celei mai bune decizii în data de 11 iunie!

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Echipa ECOAQUA Călărași a îmbrăcat astăzi de iarnă 3 copii

Published

on

Emoții în foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași pentru copiii județului nostru. Cei mai puțin fericiți au fost privilegiați astăzi și au primit atenția autorităților. Eduard Grama, directorul general al operatorului ECOAQUA Călărași a trăit emoții puternice alături de cei mici, care s-au bucurat de darurile oferite de operatorul regional de apă-canal. Un gest mic, însă frumos și plin de însemnătate, care a adus zâmbete pe chipurile celor fără ghetuțe.
Eduard Grama: „Micuți care au nevoie de o haină groasă, de ghetuțe care să înfrunte gerul, de îmbrăcăminte nouă și de îmbrăcăminte călduroasă. Noi le-am oferit toate aceste daruri cu promisiunea că le vom fi sprijin și pe viitor.

Continue Reading

Știri

Moș Nicolae a ajuns la copiii din comuna Fundeni

Published

on

Moș Nicolae a ajuns și la copiii din localitatea Fundeni cu peste 580 de pungi, toate pline cu bunătăți. Două școli și o grădiniță au fost vizitate de bărbos, prichindeii au fost răsplătiți după ce au recitat poezii și cântat versuri din cele mai iubite piese ale moșului.

Totodată, primarul Gheorghiță Cărtușanu a avut grijă și anul acesta de elevii silitori și cuminți din localitate, cărora le-a oferit o mini excursie în foaierul Centrului Județean de Cultură și Creație Călărași pentru a se bucura pe deplin de atmosfera creată în jurul bradului.

Continue Reading

Știri

E-Distribuţie Dobrogea anunță întreruperi programate în județul Călărași

Published

on

E-Distribuţie Dobrogea a anunțat unde vor avea loc întreruperi programate ale furnizării curentului electric pentru următoarea perioadă.

Întreruperea programată se va realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în condiții optime:
Marţi , 06 Decembrie 2022
Localitatea Roseți – Întrerupere totală 09:00 – 17:00
Localitatea Roseți, str: General Dragalina, Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazu, Constantin Brâncoveanu – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Localitatea Grădiștea, zona CAP, str Stadionului, zona Cuza Vodă camp – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Miercuri, 07 Decembrie 2022
Localitățile: Independența, Vișini, Potcoava – Întrerupere totală 09:00 – 17:00
Joi , 08 Decembrie 2022
Localitatea Drajna, zona IAS Drumul Supțire, zona Biso Romania, MEWI Drajna – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Localitatea Grădiștea, zona CAP, str Stadionului, zona Cuza Vodă camp – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Localitatea Ulmeni, str. Merilor, Azimei, Nordului, Lalelelor, Argova și Garoafelor – întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Vineri , 09 Decembrie 2022
Localitatea Drajna, zona Porcine Dragalina, zona IAS Drumul Suptire, zona Biso Romania, MEWI Drajna – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00
Localitatea Grădiștea, zona CAP, str Stadionului, zona Cuza Vodă camp – Întrerupere parțială 09:00 – 17:00

Continue Reading

Cele mai accesate articole