in

S-a încheiat o nouă zi de căutari pe Borcea, fără rezultat. Scafandrii nu au dat de băiatul dispărut, sâmbătă, posibil înecat

Pompierii din cadrul ISU Călărași și echipa de scafandri a Inspectoratului pentru Situații de Urgență  venită de la Constanțal-au căutat și duminică pe tânărul de 17 de ani, din comuna Modelu, care a dispărut, sâmbătă, în zona plaja Tineretului din municipiul Călărași, posibil înecat.

Căutările scafandrilor, fără succes până acum, au fost sistate duminică după mai multe  ore de căutări, din cauza lipsei vizibilității și  a curenților puternici. Aceasta a fost a doua zi de căutări. Echipele de salvatori vor relua cel mai probabil căutările, în cursul zilei de luni.

S-a întâmplat in după amiaza zilei de sâmbătă, 16 mai in jurul orei 16.30. Buiac Marin a plecat de acasă in jurul orei 10 anunțându-și mama ca se duce la un prieten, alături de alți tineri, pentru a face un grătar. Se pare ca aceștia s-au decis împreună, de fapt, să meargă pe plaja Tineretului pentru a face plajă și a se distra. Au cumpărat de mâncare și de băut.

După un timp petrecut pe plajă, aceștia au intrat în apă sâ se răcorească. O parte din ei au intrat cu gândul să traverseze apa pentru a ajunge pe malul celălalt, iar restul au rămas pe plajă. Tànărul de doar 17 ani ar fi încercat, conform informațiilor, să le demonstreze prietenilor care înotau, faptul că și el o poate face fară probleleme. De vină ar fi și alcoolul consumat de cei ce s-au aventurat în apă fără să știe să înoate.

Buiac a intrat, în ciuda faptului ca nu știa să înoate, în apă după ceilalți prieteni. Martori la toată scena au fost mai mulți tineri de pe plajă, care au încercat să îi salveze viața când acesta a început sa strige după ajutor.

Mesajele de condoleanțe curg cu zecile pe profilul de Facebook al tânărului dispărut.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimă oră: Un tânăr de 17 ani, posibil înecat, căutat de pompieri în apele brațului Borcea

Dedeman vine la Călărași și ridică un nou magazin