in

Roseți/ Încă un mandat de primar pentru Rîjnoveanu! Iată ce ambiții mai are

Comuna Roseți este condusă de primarul Rîjnoveanu Nicolae de 5 mandate, acum începe cel de-al 6-lea… o dovadă clară a voinței în administrație! Edilul a reușit să modernizeze localitatea călărășeană, depășind multe comune din această zonă a județului. Calitatea infrastructurii din municipiul Călărași cu cea din Roseți, greu de comparat… 
 
 
Primarul social-democrat din Roseți, Râjnoveanu împreună cu echipa sa, cu oameni gospodari devotați comunității, au adus dezvoltarea în localitatea care este acum fruntașă printre localitățile din județ. Rîjnoveanu a reușit realizarea celor mai durabile șosele din județ, și asta fără a îndatora cumva comunitatea, ci prin proiecte europene. Străzile au canalizare pluvială peste care primarul ambițios vrea să amplaseze dale, prevăzute cu fante de scurgere a apei, pentru a lărgi trama stradală pentru a fi folosită de către biciclete sau cetățeni.
 
 
“Modernizarea localității poartă numele primarului Rîjnoveanu peste tot…” – spun cetățenii pe care i-am chestionat privind activitatea edilul din Roseți.
 
 
S-au forat și se vor mai fora puțuri de apă, s-a realizat o stație modernă de tratare, clorinare a apei.Toate instituțiile de învățământ școlar au fost reabilitate, modernizate, la standarde europene. Totul s-a întâmplat cu mult timp înaintea alegerilor.  S-a realizat un parc modern, la periferia localității unde de mult era un loc de aruncat gunoaiele. Căminul Cultural a fost modernizat, s-a realizat o scenă unde ansamblurile de dansuri își prezintă performanțele. Munca copiilor s-a reflectat prin câștigarea multor concursuri naționale dar și internaționale sub conducerea maestrului Sile Baraitaru. Rîjnoveanu a reușit, la Roseți, să promoveze sportul. Tinerii din echipa de fotbal sunt și ei fruntași.
 
 
Totul, la Roseți este făcut cu pasiune, cu multă muncă. Iar cel mai important proiect, acela de introducere a gazelor naturale în localitate, nu mai este un vis, ci va deveni realitate.
 
Gaze naturale pentru comuna Roseți
 
 
 
 
 
4.3 3 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Aurel Vasile câștigă Primăria Jegălia cu 83% din voturi

Primarul Aurică Gazu a câștigat încă 4 ani de încredere din partea cetățenilor comunei Curcani