in

Rezultatele acțiunii pe linia protecției mediului

Ieri, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, alături de comisarii de la Garda Națională de Mediu, au desfășurat o acțiune preventiv-reactivă în comuna Sărulești, județul Călărași, pe linia protecției  mediului.

Au fost efectuate verificări la 22 societăți comerciale bănuite de prelucrarea și depozitarea ilegală a deșeurilor metalice.

Urmare a acestor controale, au aplicate 27 de amenzi contravenționale pentru încălcarea obligațiilor persoanelor fizice de a funcționa cu respectarea prevederilor autorizației de mediu și a persoanelor juridice de a funcționa cu respectarea prevederilor autorizației /autorizației integrate de mediu pentru activitățile care fac obiectul procedurilor de reglementare din punct de vedere al protecției mediului , precum și cu respectarea planului de gestionare a disconfortului olfactiv, în valoare totală de 378.000 lei.

Totodată, a fost suspendată activitatea a 5 operatori economici și au fost confiscate 50 de tone deșeuri metalice.

La acțiune au participat 65 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, 180 de jandarmi din cadrul  Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași și Brigăzii Mobile de Jandarmi Constanța, alături de Inspectoratul General de Aviație și 24 de comisari ai Gărzii Naționale de Mediu.

2 1 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Sediul Primăriei Fundeni va fi modernizat anul acesta

Senatorul Ciprian Pandea, despre candidații PNL la alegerile parțiale: “Am mare încredere în cei doi colegi liberali și îi asigur de toată susținerea mea!”