Connect with us

INFO TRAFIC

Revine iarna cu ninsori în județul Călărași. Un microbuz cu 10 persoane s-a răsturnat în Vlad Țepeș

Published

on

La sfârșitul lunii ianuarie 2024, iarna și-a făcut simțită prezența, din nou, în județul Călărași, punând autoritățile în alertă. Primarul Marius Dulce a anunțat că, începând cu ora 5 dimineața, echipele au intervenit cu 18 utilaje pentru curățarea străzilor și pentru degajarea trecerilor de pietoni. Adăpostul de noapte a găzduit un număr de 10 persoane pe timpul nopții. În regim de cazare permanentă a rămas o singură persoană vârstnică pe care autoritățile locale au identificat-o recent într-o locuință insalubră situată pe strada Grivița din municipiul Călărași.

Tot astăzi, după primele ore de ninsoare, pe raza județului Călărași au avut loc mai multe evenimente rutiere. La ora 10:00, un microbuz s-a răsturnat în apropiere de Vlad Țepeș, implicând mai mulți pasageri. Potrivit reprezentanților ISU Călărași, 10 persoane au fost identificate, dar miraculos, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale deosebite.

În municipiul Călărași și pe Autostrada Soarelui, au avut loc două accidente rutiere în timpul nopții. Un alt incident a avut loc în oraș, soldat cu o victimă rănită ușor, în timp ce pe Autostrada Soarelui, la km 139, două mașini au fost implicate într-un accident, cu o persoană rănită ușor.

Advertisement

INFO TRAFIC

Atenție, șoferi! Cod Galben de ceață în mai multe localități din județul Călărași

Published

on

În urma unei informări meteo emise de ANM, județul Călărași va intra sub incidența unui cod galben de ceață densă, valabil pentru mai multe localități.

Potrivit informațiilor transmise, mai multe localități din zonă sunt vizate de un cod galben, care indică o vizibilitate redusă sub 200 de metri, iar în unele zone chiar sub 50 de metri.

Printre localitățile afectate se numără: Calarasi, Modelu, Borcea, Dragalina, Dor Marunt, Lehliu Gara, Manastirea, Roseti, Perisoru, Ciocanesti, Gradistea, Jegalia, Cuza Voda, Independenta, Lupsanu, Dorobantu, Unirea, Stefan cel Mare, Dragos Voda, Alexandru Odobescu, Vlad Tepes, Stefan Voda, Valcelele, Ulmu, Dichiseni.

Avertizarea este valabilă pentru intervalul 28 februarie 2024, începând cu ora 01:00 până la ora 07:00 dimineața. Autoritățile din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași recomandă precauție sporită în trafic și să se țină cont de aceste condiții meteo dificile pentru a evita incidentele.

Advertisement
Continue Reading

INFO TRAFIC

Plan roșu de intervenție din cauza unui accident la Șoldanu. Trafic blocat pe DN4 București – Oltenița

Published

on

sursa foto: Biziday

Un accident rutier între două autoturisme a avut loc în localitatea Șoldanu, județul Călărași, conform Poliției Române. Din primele verificari, patru persoane au suferit leziuni, însă toate persoanele implicate sunt în investigații medicale.

În urma accidentului a fost activat Planul Roșu de Intervenție, iar circulația este blocată pe ambele sensuri de mers, scrie Biziday.

Continue Reading

INFO TRAFIC

Accident grav la Orizont: Un bărbat care traversa neregulamentar a fost acroșat de un taximetrist

Published

on

În noaptea de sâmbătă, în municipiul Călărași, un tragic accident de circulație a avut loc în zona Orizont. Un pieton care traversa neregulamentar strada a fost acroșat de un conducător auto, identificat ulterior ca fiind un taximetrist.

Imediat ce trecătorii au observat incidentul, au sunat la numărul de urgență 112, iar un echipaj SAJ s-a deplasat rapid la fața locului, alături de polițiștii din Călărași. Victima, un bărbat de 45 de ani, a fost preluată și transportată la spitalul din Călărași. Poliția a deschis o anchetă.

Continue Reading

Cele mai vizualizate