in

Radu Paul și-a câștigat încă un mandat de primar în comuna Gălbinași. Iată la ce proiecte lucrează

Proiectele primarul Radu Paul din Gălbinași continuă

A fi bun primar pentru Radu Paul/ Gălbinași presupune multă muncă. Comuna este asfaltată în întregime, are iluminat cu led și utilități până în ultimul cătun. Radu Paul va continua cu construcția unui teren de sport, a unei săli de sport și unui cămin cultural. Lucrurile bune nu se opresc aici ne spune primarul Radu Paul/ PSD. Am terminat asfaltarea întregii localități. Am realizat iluminat performant cu lămpi LED.
 
Canalizarea este realizată în proporție de 80%. Avem cea mai bună apă din județ și la cel mic preț. Principalul proiect care se va derula anii ce urmează va fi de introducere a gazelor naturale în comună. Fiecare cetățean se va putea racorda la gaze. După ce realizăm rețeaua trecem la construirea de trotuare și șanțuri placate cu dale pentru scurgerea apei pluviale.
 
Radu Paul: Nu renunț la lucrările de construire a unui nou sediu pentru Primărie pe fundația realizată din centrul localității. Salubrizarea localității și sănătatea oamenilor va rămâne o prioritate. Un dispensar modern cu farmacie, cu cabinet de stomatologie vor fi alte fapte ale mele. Oamenii săraci, nevoiași, amărâți se vor bucura de 2 blocuri cu 4 etaje realizate în localitate prin proiecte europene. Gălbinași se va mândri printre primele localități din județ. Dezvoltarea și modernizarea localității înseamnă pentru mine, pentru echipa mea multă muncă. Înseamnă să fiu aproape de oameni, așa cum aceștia mă cunosc, așa cum mă știu…a declarat pentru Atitudinea din Călărași, Radu Paul primarul localității Gălbinași.
 
 
 
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Vasile Iliuță și Marius Dulce au câștigat alegerile locale la CJC și Primăria Călărași

VIDEO. Ciprian Olteanu, noul primar al comunei Unirea. Iată ce spun cetățenii despre Belu