Connect with us

Știri

Radu Paul și-a câștigat încă un mandat de primar în comuna Gălbinași. Iată la ce proiecte lucrează

Published

on

A fi bun primar pentru Radu Paul/ Gălbinași presupune multă muncă. Comuna este asfaltată în întregime, are iluminat cu led și utilități până în ultimul cătun. Radu Paul va continua cu construcția unui teren de sport, a unei săli de sport și unui cămin cultural. Lucrurile bune nu se opresc aici ne spune primarul Radu Paul/ PSD. Am terminat asfaltarea întregii localități. Am realizat iluminat performant cu lămpi LED.
 
Canalizarea este realizată în proporție de 80%. Avem cea mai bună apă din județ și la cel mic preț. Principalul proiect care se va derula anii ce urmează va fi de introducere a gazelor naturale în comună. Fiecare cetățean se va putea racorda la gaze. După ce realizăm rețeaua trecem la construirea de trotuare și șanțuri placate cu dale pentru scurgerea apei pluviale.
 
Radu Paul: Nu renunț la lucrările de construire a unui nou sediu pentru Primărie pe fundația realizată din centrul localității. Salubrizarea localității și sănătatea oamenilor va rămâne o prioritate. Un dispensar modern cu farmacie, cu cabinet de stomatologie vor fi alte fapte ale mele. Oamenii săraci, nevoiași, amărâți se vor bucura de 2 blocuri cu 4 etaje realizate în localitate prin proiecte europene. Gălbinași se va mândri printre primele localități din județ. Dezvoltarea și modernizarea localității înseamnă pentru mine, pentru echipa mea multă muncă. Înseamnă să fiu aproape de oameni, așa cum aceștia mă cunosc, așa cum mă știu…a declarat pentru Atitudinea din Călărași, Radu Paul primarul localității Gălbinași.
 
 
 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Știri

Accident feroviar la Dragalina. Un bărbat s-a aruncat în fața trenului

Published

on

Accident feroviar la Dragalina. Un bărbat s-a aruncat in fata trenului

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, a murit în această dimineață, lovit de un tren marfar.

Evenimentul a avut loc la nivel cu trecerea de cale ferată, intrarea dinspre Călărași. Trenul se deplasa pe direcția Constanța – București.

Linia de transport feroviar a fost blocată pentru ca polițiștii criminaliști să efectueze cercetări.

Continue Reading

Știri

Reținut de polițiștii rutieri pentru conducere fără permis și refuz de prelevare de monstre biologice

Published

on

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ulmeni au oprit pentru control în comuna Spanțov, județul Călărași, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 41 de ani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolica a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice, însă acesta a refuzat.

Totoodată, din verificările efectuate de polițiști a rezultat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de monstre biologice, ulterior a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași

 

 

Continue Reading

Știri

49 de cupluri călărășene au marcat nunta de aur

Published

on

Ziua internaţională a persoanelor vârstnice, marcată în fiecare an, la 1 octombrie, am celebrat-o marţi cu aceeaşi dragoste, recunoştinţă şi respectul cuvenit pentru munca şi experienţa lor de viaţă pe care cu nobleţe sufletească au ştiut să le transmită generaţiilor tinere. Momentul festiv, organizat de Primăria Municipiului Călăraşi, cu sprijinul nemijlocit al Consiliului Local municipal.

Nunta de aur, eveniment organizat în data de 27 septembrie de Primăria Municipiului Călărași și Consiliul Local Călărași, este sărbătoarea iubirii pe care o împărtășiți laolaltă de 50 de ani.

“Sunteți un veritabil exemplu pentru noi toți pentru că dincolo de toate provocările trăite ați știut să păstrați vie dragostea care v-a legat. Ați știut să fiți de fiecare dată unul lângă celălalt, să vă sprijiniți și să vă oblojiți rănile. O zi specială pentru 49 de cupluri călărășene care au învățat să trăiască în armonie atâția zeci de ani!
Vă doresc în continuare și mai multă sănătate și iubire, iar viața să vă ofere noi senzații și emoții de neuitat alături de familie, de toți cei dragi care vă iubesc și admiră povestea dumneavoastră de dragoste, legitimată în urmă cu o jumătate de secol!
La mulți ani plini de iubire și fericire!” – transmite primarul Marius Dulce.

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro