Connect with us

Politică

Pușcașu Ioan, ales președinte al seniorilor liberali de la Călărași

Published

on

Joi, 13 octombrie 2022, Comitetul de Coordonare Județean al Organizației Seniorilor Naționali Liberali (OSNL) Călărași s-a reunit pentru alegerea unei noi conduceri. La lucrările ce au avut loc în sala de ședințe a Primăriei Municipiului Călărași, au fost prezenți 62 de delegați din organizațiile unde, în ultimele săptămâni, au fost constituite organizații locale de seniori liberali (32 în total).

În urma voturilor exprimate, a fost aleasă următoarea echipă de conducere a OSNL Călărași:

Președinte: Pușcașu Ioan

Prim-vicepreședinți:

 • Podocea Adrian
 • Vieru Burlescu Georgică

Vicepreședinți:

 • Câmpan Mircea
 • Ciubotă Roșie Vasile Dumitra
 • Culea Petre
 • Dumitru Ion
 • Rădoi Ion
 • Sâmbeteanu Niculae
 • Toma Gheorghe
 • Zaharia Petre

Membri:

 • Barac Gheorghe
 • Eftene Niculae
 • Mănescu Nicu
 • Nicolae Gheorghe
 • Panait Victor
 • Panaitescu Nicolae
 • Slujitoru Zaharia
 • Voicu Ion
 • Zaharia Dumitru

Totodată, au fost nominalizați și secretarul general al OSNL Călărași, în persoana lui Băcescu Romeo, precum și doi secretari generali adjuncți: Iacob George și Turcu Petre.

Alături de seniorii liberali călărași, s-au aflat președintele OSNL, Lucrețiu Tudoroiu, vicepreședintele OSNL Ioan Ghețu, președintele PNL Călărași, senatorul Ciprian Pandea, prefectul Valentin Barbu, deputatul Emil Dumitru, primarul municipiului Oltenița, Costinel Milescu, președintele OFL Călărași, Roxana Natalia Pațurcă, primarul comunei Jegălia, Aurel Vasile, primarul comunei Borcea, Theodor Aniel Nedelcu Pațurcă, primarul comunei Belciugatele, Mihai Gurlui, primarul comunei Mitreni, Ciprian Panait, primarul comunei Spanțov, Niky Gheorghescu, președintele Organizației Municipale PNL Călărași, Alin Drăgulin, administratorul public al municipiului Oltenița, Cristian Iorga, directorul adjunct al Casei de Pensii, Elena Dincă, și directorul Oficiului Poștal Călărași, Silica Mihai.

Președintele ales al OSNL Călărași, Ioan Pușcașu, va continua constituirea organizațiilor locale de seniori liberali, având, totodată, și un plan de acțiuni județene pentru organizația pe care o conduce.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politică

VIDEO. Mihăiță Beștea acordă audiențe la sediul PSD Oltenița

Published

on

Mihăiță Beștea, în calitate de președinte al Organizației PSD Oltenița acordă audiențe cetățenilor, activitate care se desfășoară în fiecare zi de vineri, în intervalul orar 10:00-16:00, la la sediul formațiunii politice din municipiul Oltenița.

Continue Reading

Politică

PSD Călărași/ Vasile Iliuță amenință PNL Călărași cu noi „victime”

Published

on

Vânătoare politică a liderului PSD Calarasi, Vasile Iliuta, se pare ca face noi “victime” in rândul liberalilor. Ultima achiziție care s-a alăturat social-democraților călărășeni este chiar secretara organizației județele a PNL Călărași, Vera Cheleș, care a hotărât să vină în echipa PSD.

În ciuda demersurilor pe care șeful PNL, Ciprian Pandea, le-ar fi făcut pentru a o readuce înapoi pe aceasta, finalul a fost nefavorabil pentru PNL. Informația a fost confirmată și de Vasile Iliuță, care a băgat cuțitul în rana și a spus că urmează noi plecări din rândurile primarilor PNL care vor veni in PSD Călărași.

Întrebat de jurnaliști despre cine ar putea fi vorba, Iliuță a refuzat să precizeze.

“Ne mărim echipa, zi de zi. Din zona PNL vin oameni către zona PSD.  Spre exemplu, secretara PNL, Vera Cheleș, a preferat să se angajeze la SC Drumuri și Poduri SA, din cauza indiferenței echipei PNL, care nu a văzut că acea secretară are contribuție în tot ce s-a întâmplat pozitiv în creșterea PNL. Ea a fost abandonată, nu a  fost băgată în seamă. Putea să i se ofere o șansă, să poată fi și ea responsabilizată pe  măsura implicării. Ciprian  Pandea a făcut demersuri pentru a o aduce înapoi în partid, neconvingând-o. Mulți aleși locali vor veni în PSD. În ultimele 3 luni de zile, se va întâmpla ce s-a întâmplat și cu mine.” a precizat Vasile Iliuță în conferința de presă de joi, 17 noiembrie 2022.

Continue Reading

Politică

Deputatul PSD Constantin Bîrcă face demersuri pentru susținerea crescătorilor de suine și a fermierilor

Published

on

Deputatul social-democrat Constantin Bîrcă susține, printr-o postare pe Facebook, faptul că, în cadrul Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților au fost votate serie de amendamente la două proiecte de lege pentru susținerea crescătorilor de suine și a fermierilor din domeniul avicol.

„Este vorba despre constituirea cadrului legal pentru Programul de Susținere a crescătorilor de suine pentru activitatea de reproducție și de Programul de Susținere pentru activitatea de reproducție, incubație și de creștere în sectorul avicol.
Ambele proiecte au fost aprobate de Comisie, astfel încât fermierii să beneficieze cât mai repede de aproximativ 168.000.000 lei, pentru fermele de suine, și 116.000.000 lei, pentru cele din domeniul avicol.
Trebuie să venim în sprijinul fermierilor români cu mai multe astfel de scheme de ajutor de stat, care să îi ajute să treacă cu bine peste problemele din această perioadă complicată și să își desfășoare activitatea fără sincope majore. Vă promit că vom continua cu aceste măsuri de sprijin pentru agricultură.”

Continue Reading

Cele mai accesate articole