Connect with us

Știri

Publyo lansează serviciul inovator de comunicate de presă cu distribuție rapidă și automată în 3 click-uri

Published

on

Comandați și distribuiți comunicate de presă pe 40 de site-uri web cu ușurință, eficiență și rapiditate, grație noii funcționalități a platformelor Publyo Marketplace și Publyo Pro.

București, 28 aprilie 2023 – Publyo, lider în domeniul serviciilor de comunicare și marketing digital, anunță astăzi lansarea unei noi funcționalități revoluționare pentru clienții săi: posibilitatea de a comanda și distribui comunicate de presă într-un mod automat și rapid pe 40 de website-uri din 3 click-uri, disponibilă atât pe Publyo Marketplace, cât și pe Publyo Pro.

Acest serviciu inovator vine să răspundă nevoilor companiilor și antreprenorilor care caută o soluție eficientă pentru a-și promova produsele și serviciile, optimizând în același timp timpul și resursele alocate comunicării.

Funcționalitatea nouă se adresează atât clienților Publyo Marketplace, platforma care oferă servicii de marketing și comunicare la nivel de piață, cât și clienților Publyo Pro, platforma destinată profesioniștilor din domeniul marketingului și comunicării. Procesul de comandă și distribuție a comunicatelor de presă a fost simplificat și automatizat pentru a oferi o experiență cât mai fluidă și rapidă.

Principalele avantaje ale acestui serviciu includ:

Advertisement

Rapiditate: Comandați și distribuiți comunicatele de presă în
doar 3 click-uri, economisind timp și resurse;

Eficiență: Accesați o rețea de 40 de website-uri de profil dintr-o singură platformă, fără a fi nevoie să interacționați cu fiecare site în parte;
Automatizare: Procesul de comandă și distribuție este automatizat, minimizând riscul de eroare și asigurând o distribuție corectă a comunicatelor;

Flexibilitate: Serviciul se adresează atât companiilor mari, cât și antreprenorilor sau freelancerilor, adaptându-se nevoilor fiecărui tip de utilizator.

Pentru a beneficia de acest serviciu revoluționar, clienții trebuie doar să acceseze platforma Publyo Marketplace sau Publyo Pro, să selecteze opțiunea de comunicat de presă și să urmeze pașii simpli de comandă și distribuție. În doar câteva minute, comunicatul de presă va fi trimis spre publicare pe cele 40 de site-uri partenere, asigurând o vizibilitate maximă în mediul online.

Cu acest nou serviciu de comunicate de presă automatizate, Publyo își consolidează poziția de lider în domeniul serviciilor de marketing și comunicare digitală, oferind clienților săi un instrument puternic pentru a-și promova produsele și serviciile într-un mod rapid, eficient și adaptat la nevoile actuale ale pieței.

Advertisement
Advertisement

Știri

USR Călărași trage un semnal de alarmă: Fațadele blocurilor din Călărași, o problemă de estetică urbană neglijată

Published

on

USR Călărași trage un semnal de alarmă asupra aspectului neuniform al fațadelor blocurilor din oraș.

Într-o postare recentă pe o rețea de socializare, USR Călărași a criticat dur administrația locală pentru lipsa de implicare în ceea ce privește aspectul inestetic al fațadelor blocurilor din municipiul Călărași. Locatarii, se arată în postare, au fost lăsați să termoizoleze și să vopsească fațadele după propria lor voință, fără intervenția sau supravegherea autorităților.

Această problemă nu este izolată, ci se întâlnește în aproape toate zonele orașului, unde blocurile prezintă diverse culori, materiale și texturi. USR Călărași atrage atenția că, deși există soluții pentru această situație, nimeni nu pare să le pună în practică.

Acest aspect nu este doar o problemă de estetică urbană, ci afectează și coeziunea în comunitate. Pentru a remedia situația, USR Călărași propune respectarea unui cod de culoare și a materialelor pentru fațadele blocurilor, astfel încât să se obțină un aspect uniform și o nuanță consistentă.

De asemenea, partidul sugerează autorităților locale să ia în considerare implementarea unor reguli sau ghiduri pentru proiectele de termoizolare și renovare a fațadelor, care să includă consultarea comunității și monitorizarea respectării acestor reguli.

Advertisement

Prin aceste măsuri, se poate asigura că aspectul fațadelor va deveni mai plăcut și mai uniform, contribuind astfel la îmbunătățirea esteticii urbane și consolidarea coeziunii în comunitatea locală.

Continue Reading

Știri

500 de polițiști au patrulat județul Călărași weekendul trecut. Au fost aplicate 500 de amenzi în valoare de peste 170.000 de lei

Published

on

BMW POLITIE

Aproximativ 500 de polițiști au patrulat străzile județului Călărași, în perioada 12-14 aprilie, potrivit unui comunicat de presă. Aceștia au intervenit la 169 de sesizări ale cetățenilor, iar 19 permise de conducere au fost reținute în cazul șoferilor care au pus în pericol siguranța traficului rutier. 

Ca urmare a activităților desfășurate pe raza județului, oamenii legii au constatat 67 de infracțiuni și au prins în flagrant 8 persoane. Totodată, aceștia au aplicat 500 de amenzi, în valoare totală de peste 173.000 de lei, ceea ce ar însemna că în medie fiecare polițist prezent ar fi acordat câte o amendă în perioada sfârșitului de săptămână. 

Polițiștii rutieri au reținut și ei 19 permise de conducere și au retras 14 certificate de înmatriculare. 

Mai exact, un bărbat de 45 de ani a fost prins la volan cu o alcoolemie de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, care s-a ales cu dosar penal. Un alt tânăr de 19 ani care conducea beat, fără permis auto, o mașină pe care o furase a fost reținut timp de 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași. Un alt bărbat de 43 de ani a încălcat ordinul de protecție impus de fosta soție, pe care a și agresat-o fizic ulterior. 

 

Advertisement

Continue Reading

Știri

Vânătoare de ouă și strângere de fonduri pentru copiii defavorizați la Grădina Zoologică din Călărași

Published

on

Grădina Zoo din Călărași organizează pentru al treilea an la rând vânătoarea de ouă. De data aceasta, însă, organizatorii își doresc să pună la cale un eveniment memorabil atât pentru ce mici, dar și pentru adulți – mămici, tătici, bunici. Evenimentul este organizat împreună cu Primăria Municipiului Călărași și  va avea loc pe 6 mai, între orele 10:00 – 14:00. 

Alături de Sidepol, Crucea Roșie Călărași, Jandarmeria Călărași și voluntarii din Liceul Teoretic Mihai Eminescu Călărași, călărășenii vor putea susține campania „Stai la masă cu o faptă bună!”, o inițiativă prin care restaurantul Texas Bar-B-Q a implementat conceptul „Meniu în așteptare” – adică donații care se vor transforma într-o masă caldă pentru copiii proveniți din familii defavorizate.

Cum se va întâmpla? Grădina Zoo va organiza diverse ateliere de creație, ateliere de cercetași, de prim-ajutor, iar participanții vor putea vedea și echipele de intervenție ale poliției și ale jandarmeriei, precum și autospecialele acestora. 

Mai mult de atât, vor avea loc concursuri cu premii și multe surprize pentru copii, iar fiecare călărășean va putea să doneze în urnele existente la fiecare stand (atât cât dorește) pentru a susține campania. 

Practic, tu donezi la Zoo în urnele puse la dispoziție de Crucea Roșie, iar la final de lună toți bănuții vor fi transformați în meniuri “aburinde”, care vor ajunge în mânuţele copiilor aflați în dificultate.

Advertisement

Premiile pregătite de Zoo vor fi, printre altele: materiale oferite de Roger Design și de librăria Arienta, vouchere pentru intrare gratuită la Zoo, abonamente pentru copii la bazinul de înot, vouchere pentru van-ul Texas, ouă de ciocolată sau pictură pe față.

Continue Reading

Cele mai vizualizate