in

PSD/ Vasile Iliuță: A fost semnat contractul pentru Portul Turistic

Vasile Iliuță: Ieri am semnat un contract de prestații de serviciu pentru construirea unui port de ambarcațiuni mici în Călărași. E vorba despre un contract de finanțare semnat de Ministerul Turismului. Constructorul a fost declarat câștigător iar acum suntem printre puținele investiții pe care Ministerul Turismului le desfășoară în România. Spun că încercăm pe zona din spatele restaurantului Sălcii să modernizăm și să arătăm și noi ca un oraș european, un oraș care se preocupă de bunăstarea cetățenilor și a celor care vor tranzita Călărașiul, care vor dori să-și ierneze bărcile în Municipiul Călărași.
Spitalul este una din prioritățile noastre. Noi, în acest moment, vom dori în continuare să preocupați cu tot aparatul Consiliului Județean și cu cele trei spitale pe care le avem în subordine să fim lângă cetățeanul din județul Călărași. Protecția copilului, de asemenea, este prioritatea noastră, să asigurăm servicii sociale de calitate pentru cei pe care îi avem în centrele de care noi ne ocupăm astăzi de ele.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Deputat PSD – Constantin Bârcă: Vrem să ne asigurăm că bugetul pe anul 2021 va cuprinde fonduri pentru fermierii călărășeni

PSD/ Săndina Georgescu: “Venim cu un suflu nou, suntem debarasați de „obligații” personale, și venim cu o nouă viziune”