in

PSD/ Roxana Pațurcă: Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului NU are absolut nicio șansă să se concretizeze!” VIDEO

Vineri, 4 Octombrie, la sediul PSD Călărași a avut loc o conferință de presă susținută de președintele executiv al PSD Călărași, senatorul Roxana Natalia Pațurcă, care a acoperit mai multe subiecte de interes pentru călărășeni și pentru jurnaliștii locali. 

Cel mai important și totodată cel mai interesant subiect a fost cel privind intenția Opoziției de a trece săptămâna viitoare în Parlament moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Viorica Dăncilă. Această intenție, care nu are niciun fundament, generată de nerăbdarea liberalilor de a pune mâna pe putere, NU are absolut nicio șansă să se concretizeze.

Este absurd să credem că parlamentarii vor vota moțiunea care va genera tăierea pensiilor și salariilor românilor, unul dintre punctele ”forte” ale anunțatei guvernări liberale. Este absurd să credem că parlamentarii vor vota un act care va tăia beneficiile pentru antreprenori și care va impune un sistem de impozitare care va genera falimentul multor societăți comerciale.

Am atras cu acest prilej atenția reprezentanților mass-media călărășene asupra faptului că, în ciuda susținerii de care se laudă că se bucură, la momentul citirii în plen a textului moțiunii în sală se aflau doar 128 de parlamentari din 465. Aceasta spune totul despre acest demers politic demagogic al Opoziției, care nu se bucură de atenție nici măcar în rândul propriilor parlamentari.
Noi, aici în teritoriu, luptăm pentru fiecare român. De aceea, continuăm să semnăm Pactul Național pentru Bunăsarea Românilor cu fiecare cetățean din comunitatea noastră. Prin aceasta vom arăta și partidelor de Opoziție că românii își doresc continuarea măsurilor bune de guvernare, își doresc creșterea în continuare a pensiilor și salariilor, își doresc un trai mai bun.

Președinte-executiv PSD Călărași, senator, Roxana Natalia Pațurcă

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Amenzi între 500 şi 1000 de lei, nu doar pentru apelurile abuzive la 112, ci şi pentru transmiterea abuzivă de mesaje la 113 şi 114

ANSAMBLUL FOLCLORIC “ROSEȚI” CÂȘTIGĂ PREMIUL I LA FESTIVALUL CONCURS DE LA CRAIOVA