Connect with us

Știri

PSD/ Roxana Pațurcă: “Membrii Guvernului PNL se vor închina de azi înainte la trei lămâi în linie sau diagonală”

Published

on

 

Guvernul PNL își demonstrează nu numai incompetența, ci și disprețul total față de credință, una dintre calitățile care a contribuit din plin la păstrarea unității neamului românesc.
Guvernul PNL a ales să deschidă sălile de jocuri, dar să țină în continuare spitalele și bisericile închise. Sănătatea și credința românilor au avut de pierdut în fața…păcănelelor.
Sunt voci care susțin că alegerea liberalilor de a deschide sălile de jocuri și de a ține închise spitalele și bisericile a fost influențată decisiv de faptul că unul dintre consilierii premierului Ludovic Orban are o astfel de sală de jocuri și deci un interes direct. Noi spunem că, indiferent dacă acel consilier a avut sau nu un cuvânt de spus în această situație, ceea ce se întâmplă astăzi reprezintă imaginea fidelă a disprețului permanent al liberalilor față de sănătatea românilor și față de credința acestui neam.
Nu este nici prima, nici ultima dată când liberalii își arată adevărata față în ceea ce privește respectul pentru români.
Dacă în campania electorală te îmbraci în tricolorul românesc și te închini la icoane cu două mâini, dar, odată ajuns la guvernare, pui credința pe plan secund și favorizezi sălile de jocuri, se cheamă că ești ipocrit și nu politician. Mai mult, probabil că de azi înainte vei intra în sălile de jocuri să te închini la linia de trei lămâi.
Dacă de trei luni promiți că vei veni cu un plan de relansare economică, dar nu îl prezinți Parlamentului și specialiștilor în economie nici măcar după ce IMM-urile au început în mare parte activitatea, se cheamă că atentezi la securitatea economiei României, ceea ce te face să fii tu însuți un terorist economic și nu cei din jurul tău.
Din păcate pentru noi toți, după ce PNL a distrus economia țării în doar câteva luni, acum se pregătește să distrugă și spiritul națiunii române, credința care ne-a ținut uniți de-a lungul veacurilor.

PSD a depus astăzi, în Parlament, un plan cu 28 de măsuri pentru repornirea României. În lipsa unui Guvern responsabil, PSD consideră că este datoria sa ca formațiune politică de a încerca să repare ce au stricat liberalii.
Să ne ajute Dumnezeu să reușim cât mai curând!

Roxana Natalia Pațurcă

Președinte executiv PSD Călărași

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Știri

Polițiștii călărășeni, în serviciu pentru un weekend liniștit

Published

on

ÎN SERVICIU PENTRU UN WEEKEND ÎN SIGURANȚĂ

Acțiunile pentru siguranța comunității din acest weekend au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 9 persoane, precum și dispunerea a 2 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 47 de conducători auto au rămas fără permis.

În perioada 24 – 26 iunie a.c., peste 300 de polițiști au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 36 de acțiuni punctuale și s-a intervenit la 217 evenimente sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 56 de infracțiuni, 9 persoane au fost prinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 2 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate au aplicat 540 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 186.200 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 11 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, au fost reținute 47 de permise de conducere și retrase 13 certificate de înmatriculare.

Exemple:

• La data de 26 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Călărași au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 29 de ani, din municipiul Călărași, în timp ce conducea autovehiculul sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive.

La testarea cu aparatul etilotest, tânărul a prezentat o concentrație alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a depistării substanțelor psihoactive în organism, rezultatul fiind pozitiv la Cannabis-5.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și a substanțelor cu efect psihoactiv”.


La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița – Biroul Rutier au depistat pe raza comunei Mânăstirea, județul Călărași, un bărbat de 56 de ani, din comuna Mânăstirea, județul Călărași, în timp ce conducea un autovehicul, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea cu aparatul etilotest bărbatul a prezentat o concentrație alcoolică de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Siguranța și protejarea cetățeanilor repezintă o prioritate pentru noi, așadar, vă recomandăm să respectați legile și regulile de conviețuire socială și să sesizați orice încălcare a legislației la numărul unic de urgență 112 sau celui mai apropiat polițist.

Biroul de presa al IPJ Călărași

 

Continue Reading

Știri

Întreruperi de curent în județul Călărași, programate de Enel E-Distribuție

Published

on

E-Distribuţie Dobrogea efectuează în perioada 27 iunie – 1 iulie o serie de lucrări pe rețeaua de transport, fapt pentru care furnizarea energiei electrice va fi oprită în mai multe localități, în diferite intervale orare.

Întreruperile au ca scop realizarea verificărilor pentru asigurarea capacității rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

 

 

 

Continue Reading

Știri

PMC a realizat 99 de noi locuri de parcare în municipiul Călărași

Published

on

“Promisiune lansată în campanie pe care am onorat-o! Am finalizat lucrările de amenajare a parcărilor de reședință din zona blocurilor C18, C19, C22, C23 și C29, rezultând în total 99 de locuri de parcare. O parte din lucrări au fost realizate de cei de la Pavaje Spații Verzi. Desigur, în perioada imediat următoare aceste locuri de parcare vor fi concesionate cetățenilor. Rămânem pe baricade pentru a reabilita și zona din spatele blocurilor C24 și C25”, a scris Marius Dulce pe pagină de Facebook.

În același context de amenajare și modernizare a parcărilor de reședință din zona blocurilor, lucrările continuă și în fața blocurilor D21, D22, D24.

“Continuăm seria investițiilor, finanțate de la bugetul local, privind amenajarea de parcări de reședință. Am demarat deja lucrările de modernizare a parcării existente ce se întinde pe o suprafață de peste 2.400 mp, din fața blocurilor D21, D22, D24. Este o promisiune făcută în campanie pornind de la solicitările exprimate de cetățenii care locuiesc aici. În cel mai scurt timp posibil vom finaliza și acest obiectiv”, a punctat primarul edilul Marius Dulce.

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro