in

PSD/ Roxana Pațurcă: “Liberalii au întors în timp România la nivelul din 2011”

Senatoarea Roxana Paţurcă, preşedinte executiv al organizaţiei judeţene PSD Călăraşi susţine că liberalii au întors în timp România la nivelul din 2011.

Roxana Pațurcă: Doar în guvernarea Boc a mai avut România atâția șomeri. INS a confirmat cele mai negre scenarii privind situația locurilor de muncă. România a ajuns la o rată a șomajului de 5,2%, atât cât se înregistra și în guvernarea de tristă amintire a lui Emil Boc.

Din cauza delăsării miniștrilor care au încropit guvernul Orban, 628.000 de contracte de muncă au încetat doar în ultimele trei luni, în perioada 16 martie – 17 iunie. Vorbim nu numai de 628.000 de români care și-au pierdut locurile de muncă urmare a incompetenței celui mai prost guvern din istoria post-decembristă a României, ci de milioane de români care depindeau de acele locuri de muncă, adică de familiile proaspeților șomeri.

De altfel, se pare că în afară de șomaj, PNL nu se pricepe să producă absolut nimic.

Tragedia este că, pe lângă aceste sute de mii de locuri de muncă, se vor mai pierde, din cauza indolenței unui premier care disprețuiește întreaga industrie Horeca, alte sute de mii. Mii de restaurante, hoteluri și cafenele se vor închide, dar Ludovic Orban a ținut să salveze industria păcănelelor. Fostul său consilier știe mai bine de ce premierul a preferat să salveze păcănelele.

Reclădirea României nu se poate face din pix, așa cum speră Guvernul PNL. Mai mult, așa cum vedem, reclădirea României nu se va putea face de către PNL, un partid care și-a demonstrat limitele la guvernare.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Bogdan Șandru și Ionuț Țenea au semnat astăzi pentru încă doua sezoane cu AFC Dunărea Călărași

Portarul Alexandru Ionuț, venit din cadrul Academiei Dunărea Călărași, a semnat contractul pentru următorii trei ani cu AFC Dunărea Călărași