in

PSD/ Nicușor Cionoiu: Majorarea alocațiilor, a salariului minim și a punctului de pensie este obligatorie pentru viitorul guvern

Publicat la data de 11.11.2021
Nicușor Cionoiu: Majorarea alocațiilor, a salariului minim și a punctului de pensie este obligatorie pentru viitorul guvern.
Aceste trei măsuri se adresează categoriilor sociale cele mai afectate de creșterea rapidă a prețurilor. Familiile cu mulți copii, angajații și pensionarii cu venituri foarte mici, nu pot face față prețurilor crescute la energie electrică, căldură, alimente și medicamente. Românii au nevoie de sprijinul celor ce conduc țara!
Cele trei măsuri susținute de PSD și aplicate încă din prima lună de guvernare se referă la:
Creșterea alocațiilor, de la 214 la 300 lei, pentru copiii între 2 și 18 ani și de la 427 la 600 lei, pentru copiii mai mici de 2 ani și pentru cei cu dizabilități.
Majorarea punctului de pensie cu 11%.
Creșterea salariului minim de la 2.300 la 2.550 lei.
În primele 10 luni ale acestui an, veniturile la bugetul de stat au crescut cu 40 miliarde de lei și vor continua să crească! Dacă aceste creșteri de prețuri au condus la creșterea sumelor colectate la buget, atunci e absolut necesar ca o parte din bani să ajungă în buzunarul celor mai vulnerabile categorii sociale!
Acești oameni au nevoie de noi, au nevoie de protecție!!
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Poliţia rutieră şi RAR Călăraşi verifică starea autovehiculelor din trafic

Nicușor Cionoiu: PSD scade TVA-ul pentru lemnele de foc de la 19% la 5%