in

PSD/ Iulian Iacomi: “PSD este singurul partid care are determinarea să asigure buna guvernare a țării”

Conducerea ALDE a decis, luni, ca formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu să iasă de la guvernare. Miniștrii partidului trebuie să își depună demisiile, urmând ca premierul Viorica Dăncilă să numească în locul celor 4 miniștri ALDE, intermiari. Decizia vine după ce liderii ALDE și Viorica Dăncilă nu s-au înțeles în privința restructurării guvernului și a unui nou program de guvernare. 

Președintele organizației județene al Partidului Social Democrat Călărași, Iulian Iacomi reacționează printr-un mesaj în urma ruperii alianței dintre PSD și ALDE. Iată mesajul:

“Oare nu putem considera decizia lui Călin Popescu Tăriceanu și a celor de la ALDE de a părăsi guvernarea drept un mod de a înșela votul românilor? Personal consider că orice atac al lui Tăriceanu la adresa Guvernului este un atac la adresa propriului partid. El a fost prezent la întâlnirile din cadrul Coaliției în care s-au discutat toate măsurile luate de actualul Guvern. De asemenea, miniștrii ALDE au fost prezenți în cadrul tuturor ședințelelor de Guvern în care s-au luat deciziile pentru țară.

Tăriceanu spune acum că a înțeles votul românilor de la alegerile europarlamentare, însă constatăm cu toții că i-a luat 3 luni să înțeleagă acest lucru. Singurul interes care pare să-l fi ținut la guvernare în tot acest timp este votul din Parlament privind imunitatea sa față răspunderea penală.

ALDE a fugit de responsabilitate şi a ales calea uşoară, calea opoziţiei, înaintea unei perioade electorale complicate. 
PSD este singurul partid care are determinarea să asigure buna guvernare a țării. Opoziția nu are o alternativă la actuala guvernare, nu are un program bine pus la punct, nu are o propunere de premier. PSD a rămas la guvernare singur, dar responsabil, așa cum au cerut românii prin votul din decembrie 2016. PSD rămâne alături de România şi de fiecare român!”

Cu prețuire,
Președintele PSD Călărași,
Iulian Iacomi

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Un nou incendiu a avut loc săptămâna aceasta la o crescătorie de pui

VIDEO. Scandal penal în biserica din Cojești. Preotul și primarul, acuzați de înșelăciune