in

PSD/ Iulian Iacomi, despre dezinteresul președintelui Iohannis față de probleme importante ale românilor

Dragi prieteni,

Suntem cu toții martori în aceste zile la modalitatea josnică în care se comportă atât președintele Iohannis, cât și Opoziția.
Pe de o parte, Klaus Iohannis a refuzat orice dialog instituțional înainte de plecarea la Washington, transformând vizita oficială în Statele Unite într-un prilej de a-și crește propria imagine.
Probleme importante pentru România nu se află pe agenda întâlnirii și realizăm că vizita în SUA se face pe persoană fizică și nu în interesul tuturor românilor. Fotografiile cu președintele Donald Trump vor fi fără îndoială folosite pentru a-și crește popularitatea în rândul propriului electorat. Dincolo de aceste fotografii, vizita în SUA nu va însemna nimic altceva, decât, poate, încă un prilej de shopping în străinătate.
Pe de altă parte, deși cele două propuneri de comisar european din partea României îndeplinesc toate criteriile de selecție și de alegere, Opoziția este decisă să se opună folosind orice tertip, pentru simplul motiv că propunerile României vin din partea PSD. Circul pe care eurodeputații Opoziției sunt deciși să-l facă în plenul Parlamentului European nu face altceva decât să dăuneze imaginii României pe plan extern.
Aceasta este modalitatea josnică prin care Klaus Iohannis și Opoziția au început lupta electorală pentru alegerile din toamna acestui an. Acesta este modul în care aleg să se comporte față de românii care i-au validat în funcțiile publice pe care le ocupă.
Constatăm de fapt că ne așteaptă o bătălie politică extrem de grea în campania pentru alegerile prezidențiale și vă rog să fim cu toții cât mai conștienți de acest lucru.

Iulian Iacomi
Președintele PSD Călărași

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Marian Iorga a revenit la conducerea IPJ Călăraşi

CJ Călărași a primit finanțare de la Ministerul Agriculturii și Dezvolării pentru pentru proiectul “Construire Adăpostul pescăresc Dunărean”