Connect with us

Breaking News

PSD Călărași/ Viorica Dăncilă a participat la întrunirea Comitetului Executiv al organizației județene VIDEO

Published

on

Sâmbătă, 13 iulie, președintele PSD, Viorica Dăncilă, s-a deplasat în județul Călărași pentru a se întâlni cu membrii Comitetului Executiv al PSD Călărași.
Premierul României a fost însoțit pe durata vizitei de către Președintele executiv al PSD, domnul Eugen Teodorovici, și de către Secretarul General al PSD, domnul Mihai Fifor.

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/315322506040535/

Pe ordinea de zi a ședinței Comitetului Executiv al PSD Călărași s-au aflat subiecte importante pentru social-democrația călărășeană. Astfel, a fost prezentată o analiză obiectivă a rezultatelor de la alegerile europarlamentare, acolo unde PSD Călărași a obținut un rezultat bun, peste media națională a partidului, doamna Viorica Dăncilă menționând acest lucru și felicitând liderii organizației județene.

Totodată, președintele PSD Călărași, domnul Iulian Iacomi, a prezentat un calendar al activităților politice din perioada imediat următoare care să se integreze în strategia de campanie pentru alegerile prezidențiale și a desemnat echipele responsabile pentru alegerile din toamnă, inclusiv cele care urmează să se ocupe de comunicare și de comunicarea online. 
”Ne onorează faptul că președintele PSD a participat la întrunirea Comitetului Executiv al organizației noastre, mai ales că acest lucru s-a întâmplat la scurt timp după Congresul PSD și după alegerea noului președinte. Este încă o dovadă a faptului că organizația noastră județeană este una apreciată la nivel național, ceea ce ne bucură, dar ne și responsabilizează în același timp.

PSD Călărași a obținut un rezultat bun la alegerile europarlamentare. Deși avem doar 17 primari PSD, am câștigat alegerile în 22 de localități, ceea ce vorbește de la sine despre potențialul organizației noastre județene în perspectiva alegerilor prezidențiale, dar și a celor parlamentare și locale de anul viitor. Cu siguranță, mai sunt multe de făcut, dar suntem hotărâți să creștem în preferințele electoratului călărășean și să reușim să redevenim cea mai puternică organizație politică din județ, așa cum am fost odată. Avem toate atu-urile să obținem acest lucru și suntem convinși că strategia electorală pe care o vom pune în practică va fi una care ne va aduce rezultatele pe care cu toții ni le dorim”, a declarat președintele Iulian Iacomi la încheierea lucrărilor Comitetului Executiv al PSD Călărași.
Vizita premierului în județul Călărași face parte dintr-o serie de astfel de deplasări pe care noul președinte al PSD le va face în județe pentru a discuta cu membrii organizațiilor județene în perspectiva alegerilor prezidențiale din toamna acestui an.

Pe data de 3 august, în cadrul Congresului PSD, va avea loc desemnarea candidatului partidului pentru alegerile prezidențiale.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Breaking News

VIDEO. Călărași / Crimă îngrozitoare, tată și fiică, găsiți fără suflare în propria locuință

Published

on

UPDATE: 14:00

Anchetatorii au descoperit criminalul și mobilul crimei. Potrivit unor surse judiciare, un bărbat de aproximativ 40 de ani, chiriaș în locuința celor doi ar fi recurs la acest gest teribil în urma unor discuții tensionate privind chiria bărbatului, pe care proprietarii ar fi vrut să o sisteze.

Chiriașul a fost cel care a anunțat „descoperirea”, ulterior  acesta recunoscându-și fapta. Conform unor informații, bărbatul este recidivist, în anul 2014- 2015 ar mai fi avut o tentativă de crimă.

Tragedie la Călăraș, tată și fiică, de 71 și respectiv 41 de ani, au fost găsiți fără suflare în propria locuiță din municipiul Călărași. Descoperirea sângeroasă ar fi fost făcută de chiriașul care locuia împreună cu cei doi.

Strada pe care s-a petrecut teribila crimă a fost împânzită de forțe de ordine și anchetatori. Vecinii sunt terifiați, criminaliștii prezenți la fața locului au ridicat mai multe probe. Potrivit unor surse, în familia unde s-a petrecut tragedia au existat mai multe conflicte.

Bărbatul, în vârstă de 71 ani, și fiica acestuia, în vârstă de 42 ani, au fost găsiți decedați în locuință, cu multiple leziuni prin înjunghiere.

Continue Reading

Breaking News

COD GABLEN de ploi, vânt puternic și vreme deosebit de rece

Published

on

Cod gaben

Interval de valabilitate: 10 aprilie, ora 11 – 11 aprilie, ora 21. Fenomene vizate: intensificări ale vântului. Zone afectate: estul, sud-estul și sud-vestul țării; zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură

În intervalul menționat, în estul, sud-estul și sud-vestul țării, local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…60 km/h, iar luni (11 aprilie), în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și estul Munteniei, rafalele vor depăși 70 km/h. Pe parcursul zilei de luni, în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, vântul va continua să sufle tare, cu rafale de peste 90 km/h, iar zăpada va fi spulberată

sursa: ANM

Continue Reading

Breaking News

DIICOT a destructurat o rețea de cinci români bănuiți că administrau site-uri care oferă servicii de asasinare la distanță, pe darknet

Published

on

DIICOT a destructurat o rețea de cinci iromâni bănuiți că administrau site-uri care oferă servicii de asasinare la distanță, pe darknet.

În urma cercetărilor, autoritățile de la Washington au stabilit că grupul în cauză este format din cinci sau mai multe persoane care locuiesc în România. La finalul acțiunii DIICOT, au fost aduși la audieri cinci suspecți și patru martori.

Biroul de presă al DIICOT informează că a realizat șapte percheziții la adrese din Gorj și Hunedoara, în urma unei cereri venite din partea autorităților americane care ”vizează activitatea unui grup infracțional organizat care a administrat pagini de internet pe care erau postate oferte pentru servicii de contractare asasinate la comandă”.

Respectivele site-uri puteau fi accesate numai prin browsere special dezvoltate, iar plata pentru servicii era acceptată numai în monede electronice, ale căror traseu este mult mai greu de urmărit.

Prejudiciul estimat în acest caz este de 500 de mii de euro. În urma perchezițiilor, au fost ridicate calculatoare, telefoane, înscrisuri și suma de 30 de mii de lei.

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro