in

#EuropeanParliament |PSD Călărași continuă dialogul cu cetățenii din municipiul Călărași

Astăzi, 14 aprilie, organizația PSD Călărași,  în cadrul campaniei preelectorale  și-a continuat dialogul cu cetățenii municipiului Călărași. Membri, alături de un grup de simpatizanți ai acestui partid politic s-au deplasat pe străzile principale din Călărași pentru a sta de vorbă cu oamenii, totodată oamenilor li s-au prezentat realizările din cadrul Programul de guvernare al PSD.

Piața Orizont, Piața Big Bazar și Piața Cuza-Vodă au fost principalele puncte în care social democrații călărășeni au purtat discuții cu cetățenii, comercianți și producătorii  autohtoni. Oamenii s-au declarat mulțumiți de modul în care Guvernul PSD se implică în viața agricultorilor și a oamenilor de rând.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a prezentat luni lista partidului pentru alegerile europarlamentare. Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și jurnalista Carmen Avram urmează să deschidă lista. Lista a fost aprobată în cadrul CExN, fiecare candidat fiind votat uninominal, potrivit lui Liviu Dragnea.


Roxana Natalia Pațurcă (senator PSD) / Candidat în Parlamentul European

Candidatul călărășean pentru alegerile europarlamentare este senatorul PSD Roxana Natalia Pațurcă. Președintele organizației județene a PSD Călărași, Iulian Iacomi, a fost însoțit de președintele organizației municipale a PSD, Marius Dulce, deputații Sorin Vrăjitoru și Cristian Sefer, consilierii județeni Nuțu Marcel, Samoilă Ion, , Sbârcea Marian, Manole Sergiu, Spiridon Marian, Ichim Marian, consilierii locali Dinu Florin, Balica Georgeta, Melania Vulpoiu,  Vasile Petrache, dar și de foarte mulți susținători ai acestui partid politic.

Președintele organizației județene PSD Călărași, Iulian IACOMI (stânga) / doi cetățeni ai municipiului Călărași (dreapta)

Organizațiile de tineret, femei și pensionari au dat dovadă de o bună organizare în desfășurarea activităților de astăzi. Structurile din Partidul Social Democrat care s-au implicat în acțiunea de astăzi au reușit să convingă multe persoane asupra realizărilor actualului guvern. Așadar, s-a apreciat faptul că ceea ce s-a promis în programul de guvernare s-a dovedit a fi fapte realizabine.

Totodată, cu ocazia întâlnirilor de astăzi, o parte a cetățenilor din municipiul Călărași s-au plâns de starea în care a ajuns Călărașiul. Au sesizat deputaților și membrilor marcanți din partid faptul că actuala conducere din administrația publică locală nu prezintă interes pentru problemele de aici.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, prezent la Călărași

Lucrările de asfaltare continuă în localitatea Unirea