in

PSD CĂLĂRAȘI A FOST GAZDA ÎNTÂLNIRII ZONALE A OPSD – MUNTENIA SUD-EST

Astăzi, 26 Septembrie, PSD Călărași a fost gazda întâlnirii zonale a OPSD Muntenia Sud-Est, un eveniment a cărui organizare ne onorează. Am discutat, alături de reprezentanții organizației de pensionari, aspecte ce țin de interesul celor peste 60.000 de seniori ai Călărașiului și nu numai, precum evoluția pozitivă a punctului de pensie, creșterea economică ce a permis alocarea acestor majorări, dar și perspective economice pentru perioada următoare.
Astfel de întâlniri sunt extrem de importante pentru toți cei care susțin cauza social-democrată și pentru toți cei care susțin măsurile pe care Guvernul României le-a luat în ultimii doi ani pentru pensionari.
PSD Călărași va continua în această perioadă să organizeze evenimente premergătoare Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, un bun prilej pentru a ne arăta respectul nostru pentru toți cei care și-au făcut datoria față de țară și societate, cărora le suntem acum la rândul nostru datori să facem totul pentru ei, pentru a le asigura zile ușoare și un trai decent.” – Senator PSD -Roxana Natalia Pațurcă

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Au fost puse în vânzare biletele pentru meciul Dunărea – Pandurii

Et. 9: R. Boboc: Dacă intrăm concentraţi şi facem lucrurile aşa cum trebuie, cred că putem să câştigăm