in

PSD, atac dur la adresa Guvernului PNL: Pandemia nu scuză prostia! Iată ce spune deputatul PSD Cristian Sefer

În România, IMM-urile au fost bătaia de joc a unui guvern incapabil înțeleagă gravitatea situației. Doar 12 au obținut credite garantate de stat

Un nou atac dur la adresa Guvernului Orban a fost lansat de Partidul Social Democrat. 

Doar 12 din cele 600.000 de întreprinderi mici și mijlocii au putut beneficia de ajutor de la Guvernul #PNL în două luni de stare de urgență!

Doar 12 IMM-uri au obținut credite garantate de stat din cele 96.000 care s-au înscris pe platforma IMM Invest, după ce aceasta s-a blocat în prima zi de funcționare!

Pandemia nu scuză prostia!

„În timp ce alte state, inclusiv vecinii României, au alocat miliarde de euro, până la 15-30% din PIB, pentru salvarea economiei naționale și a firmelor autohtone, în România IMM-urile au fost bătaia de joc a unui guvern incapabil înțeleagă gravitatea situației.” a susţinut deputatul social – democrat Cristian Sefer care a continuat “Doar 12 IMM-uri au obținut credite garantate de stat din cele 96.000 care s-au înscris pe platforma IMM Invest, după ce aceasta s-a blocat în prima zi de funcționare! Din cele 600.000 de întreprinderi mici și mijlocii doar 12 au putut beneficia de ajutor de la Guvernul PNL în două luni de stare de urgență!”

În opinia sa, “Mii de firme au intrat și vor intra în faliment. Adică alte sute de mii de șomeri și o scădere abruptă a nivelului de trai din România!” Pandemia nu scuză prostia, a conchis parlamentarul PSD Călăraşi.

 

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Donalam Călărași a finalizat o investiție de 4 milioane euro într-un echipament special de tratare a barelor de oțel

sursa:pentrucalarasi.ro

Terasele se deschid pe 1 iunie, iar din 15 iunie va fi deschis sezonul estival