in

Proiectul Portului Turistic din Călărași a obținut finanțare din partea Guvernului României

În data de 13 august, Organizația PSD Călărași a primit vizita ministrului Turismului, domnul Bogdan Trif, cel care a adus încă o veste bună din partea Guvernului PSD pentru județul nostru: o finanțare guvernamentală de peste 52 milioane lei pentru amenajarea turistică a brațului Borcea!

Reamenajarea turistică include și amenajarea portului de agrement, un reper care va atrage cu siguranță mulți turiști în județul nostru. De altfel, un top recent al orașelor cu un mare potențial turistic includea Călărașiul în top 10 la nivel național. Da, Călărașiul are un potențial turistic imens, încă neexploatat la adevărata lui valoare. Totuși, cu astfel de investiții, Călărașiul poate ajunge acolo unde îi este locul în cadrul destinațiilor turistice românești, atât pentru turiștii autohtoni, cât și pentru cei străini.

Investiția totală este de peste 86 milioane lei, dintre care cei 52 milioane reprezintă finanțarea guvernamentală. Proiectul va fi finalizat în următoarele 45 de luni și se alătură astfel celorlalte investiții guvernamentale majore care vor fi finalizate în următoarea perioadă în județul nostru.

Guvernul PSD demonstrează că tot ceea ce contează sunt românii, indiferent de culoarea politică a consiliilor județene sau locale. Investițiile se fac pentru oameni și nu pentru formațiuni politice!

🔴 Semnarea contractului de finanțare pentru proiectul inițiat de Consiliul Județean Călărași și finanțat de banii Guvernului României "DEZVOLTAREA TURISTICĂ A BRAȚULUI BORCEA – CĂLĂRAȘI – PORT TURISTIC DE AGREMENT"https://calarasipress.ro/proiectul-portului-turistic-din-calarasi-a-obtinut-finantare-din-partea-guvernului-romaniei/

Publicată de Călărași News – www.calarasipress.ro pe Marţi, 13 august 2019

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Budești: A reușit să evadeze din sediul politie, iar acum este căutat

Poliția Română cumpără drone cu aproape un milion de euro