in

Primul centru de vaccinare de tip drive-through deschis în municipiul Călărași

Primul centru de vaccinare de tip drive-through din Călărași va fi deschis în acest weekend,  în CENTRULUI COMERCIAL CATEX şi va avea mai multe fluxuri de vaccinare, unde oamenii se vor putea vaccina în mașină, fără să fie nevoie de programare. Centrul va funcţiona în acest weekend, între orele 12.00-24.00, iar pentru vaccinare va fi folosit serul Pfizer.

DSP Călărași: În zilele de 22 și 23 mai va avea loc în municipiul Călărași, în parcarea CENTRULUI COMERCIAL CATEX, între orele 12 și 24, acțiunea de vaccinare DRIVE THROUGH, necesară pentru a dovedi încă o dată că suntem o comunitate matură și solidară, care este capabilă să-și unească eforturile împotriva virusului cu care întreaga omenire se luptă de mai bine de un an. O acoperire vaccinală cât mai mare, realizată într-un interval de timp cât mai scurt este cheia pentru reîntoarcerea la normalitate.

Vaccinându-ne, dăm dovadă de respect față de noi înșine, dar și față de semenii noștri. Stă în puterea noastră să facem o schimbare. Stă în puterea noastră să învingem acest virus.

Vă informăm că vaccinurile folosite vor fi PFIZER – BIONTECH  și Johnson & Johnson.

 

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Dumitru Coarnă, deputat PSD: Caracatița corupției se extinde! Relații suspecte între capii poliției și clanurile interlope

Primăria Grădiștea informează noilemasuri adoptate împotriva COVID-19