in

Primarul Marius Dulce verifică stadiul lucrărilor de asfaltare pe strada Zefirului

📝 𝑴𝒂𝒓𝒊𝒖𝒔 𝑫𝒖𝒍𝒄𝒆: “Am verificat astăzi stadiul lucrărilor demarate pe strada Zefirului, am fost în zona Parcului Victoria, în spatele blocului ANL, unde am identificat, între strada Macului şi Muşeţelului, un loc generos de parcare pe care o vom construi anul acesta. Am discutat cu cei de la SC Ecoaqua să identificăm zonele cele mai favorabile în care să putem prelua gurile de scurgere a apelor pluviale după care o să intervenim să modernizăm zona respectivă.

La parcul Victoria am identificat şi locaţia unde am putea să facem o parcare, solicitată de cetăţeni de foarte mulţi ani, însă sunt şi acolo probleme cu scurgerile şi prin urmare tot împreună cu cei de la Ecoaqua am identificat soluţia pe care o vom pune în aplicare cât mai curând posibil.
Pe strada Zefirului, au demarat lucrările deasfaltarea trotuarelor, urmând ca ulterior să se intervină pe carosabil astfel încât să o redăm traficului în condiţii optime în scurt timp. La fel, lucrăm pe strada Luceafărului. Şi aici, ca şi pe Zefirului, lucrările de asfaltare a trotuarelor urmând să le efectuăm cu angajaţii de la Serviciul Pavaje Spaţii Verzi, evidente la costuri mai mici.

Pe de altă parte, dacă vorbim de strada Plevna, deja se lucrează intens, ieri și alaltăieri au început să aducă pământ vegetal pentru însămânțarea gazonului. Suntem într-un stadiu avansat, ne încadrăm în graficele de execuţie.”

#pentruoameni #pentrucomunitate #ampromis #amfacut

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

TSD Călărași s-a alăturat campaniei “Donează viață!”

DPC/ Adrian Nițu: Drumul DJ 310 a fost cerut de cetățeni și va fi realizat anul acesta