in

Primarul Marius Dulce, despre proiectul Clubul Pescarilor: Timpul este scurt însă se lucreză intens, toată lumea s-a mobilizat şi cu certitudine vom finaliza acest proiect

Primăria Municipiului Călăraşi implementează proiectul cu titlul ”PROMOVAREA INCLUZIUNII SOCIALE PRIN ÎNFIINȚAREA UNUI CLUB AL PESCARILOR DUNĂRENI DIN MUNICIPIUL CĂLĂRAȘI”, finanţat din Programul Operaţional pentru Pescuit şi Afaceri Maritime 2014-2020; Prioritatea 4 a UE – O ocupare a forţei de muncă şi o coeziune teritorială sporită, Măsura 2.1 – Promovarea şi valorificarea produselor şi activităţilor specifice zonei.

Valoarea maximă nerambursabilă a proiectului este de 200.000 Euro (883.212,80 lei) inclusiv TVA, suma de care acest proiect beneficiază în totalitate şi, întrucât valoarea lucrărilor propuse şi a dotărilor obiectivului de investiţii este mai mare decât cea care se finanţează, Municipiului Călăraşi a adăugat contribuţia proprie în sumă de 739.036,86 lei.

𝑴𝒂𝒓𝒊𝒖𝒔 𝑫𝒖𝒍𝒄𝒆: „Am revenit la Clubul Pescarilor, obiectiv care trebuie finalizat până la jumătatea lunii mai. Timpul este scurt însă se lucreză intens, toată lumea s-a mobilizat şi cu certitudine vom finaliza acest proiect la termenul stabilit.

Am trecut apoi pe la Bazarul Big, acolo unde lucrurile se aşează. Cel mai probabil săptămâna viitoare îi vom da constructorului şi ordinul de începere a lucrărilor. Demolarea s-a finalizat şi a început organizarea de şantier. Aşa cum am mai declarat ne dorim să finalizăm lucrările până în septembrie-octombrie astfel încât cetăţenii să beneficieze de un comerţ civilizat iar comercianţii să nu mai stea în frig.

Tot vineri am trecut în revistă şi lucrările de pe străzile Luceafărului şi respectiv Zefirului. Am fost să finalizăm discuţiile vizând trotuarele şi pentru a aduce la acelaşi nivel gurile de canal astfel încât circulaţia să se realizeze în cele mai bune condiţii.

Am mai fost şi în alte zone ale oraşului pentru a identifica problemele cu care se confruntă cetăţenii. Chiar dacă unele străzi au fost asfaltate, s-a adunat apa dar împreună cu cei de la SC Ecoaqua vom găsi cât mai repede cu putinţă soluţiile de captare a apelor pluviale pentru a preveni degradarea asfaltului şi a elimina disconfortul cetăţenilor.

Suntem pe baricade, ştim ce avem de făcut pentru că suntem în contact permanent cu cetăţenii. Doar împreună putem construi un oraş mai frumos, mai curat.

Le transmit pe această cale tuturor călărăşenilor o primăvară cât mai rodnică.”

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Deputatul Emil Dumitru (PNL) explică votul negativ acordat Comisiei de Agricultură privind suplimentarea bugetului Ministerului Agriculturii pentru despăgubiri în caz de secetă

Managerul Spitalului Județean de Urgență Călărași, Bogdan Mihai, prezintă planul de modernizare al unității medicale