Connect with us

Breaking News

Primarul Ilie Mihai din Budești, acuzat că a jignit un localnic din satul Gruiu. Momentul, surprins pe o filmare “Băgați-aș p****-n gât să-ți bag”

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Un incident șocant a avut loc astăzi în satul Gruiu din Budești, când un localnic, în timp ce lucra la reabilitarea gardului casei sale, a fost supus unor abuzuri verbale și fizice din partea funcționarilor primăriei.

https://youtube.com/shorts/hA8lgNo34FM?si=nug9zaQybIc1wRaP

Totul a început când autoritățile locale au efectuat un control la fața locului, după o presupusă reclamație făcută de un vecin, în legătură cu lucrările de reparație ale gardului. Tânărul, care a dorit să-și păstreze anonimatul, a povestit că în timpul controlului, primarul Ilie Mihai și reprezentanții l-ar fi jignit și chiar agresat fizic, fără niciun motiv întemeiat.

Momentul șocant a fost imortalizat de către localnic într-o filmare, care ulterior a devenit virală pe rețelele de socializare.

Advertisement

Localnicul a mai povestit că funcționarii primăriei în frunte cu Ilie Mihai ar fi intrat în mod abuziv pe proprietatea acestuia fără acordul proprietarului.

Depășit de situație, tânărul a cerut ajutorul poliției prin apel la numărul de urgență 112, însă acesta susține că autoritățile au refuzat să intervină pentru a aplana conflictul.

Incidentul a stârnit reacții de revoltă în rândul comunității locale. iar mulți locuitori au cerut o anchetă imediată în legătură cu abuzurile comise de funcționarii primăriei.

Am solicitat un punct de vedere primului Ilie Mihai din Budești. Până la publicarea acestui articol nu a răspuns solicitării noastre. 

Advertisement

Breaking News

VIDEO. Bărbat salvat din mijlocul lacului cu ajutorul unui vehicul SHEERP. Cum a ajuns bărbatul în această situație

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Pompierii militari oltenițeni au intervenit sâmbătă, 12 aprilie pentru salvarea unui pescar în vârstă de 63 de ani, care a rămas blocat în mijlocul Bălții Mari din apropierea Olteniței. Bărbatul s-a folosit de o anvelopă auto, transformată într-o barcă.

A strigat după ajutor și a fost auzit de o persoană care solicitat prin 112 intervenţia salvatorilor.

A avut nevoie de ajutorul pompierilor după ce a căzut de pe o barcă improvizată și a rămas blocat în stuf.

Cu suportul unui vehicul de tip SHEERP, echipajele de intervenție au reușit să-l scoată la mal în doar 35 de minute.

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

LIVE. Campionatul Național de Lupte Libere, transmis în direct de Călărași PRESS

Published

on

Campionatul Național de Lupte Libere la Călărași

Continue Reading

Breaking News

Vlad Sârzea și Enache Georgiana au trecut în tabăra lui Marius Dulce! De ce au luat cei doi această decizie

Published

on

By

În cadrul unei conferințe de presă organizate miercuri, 3 aprilie, de către Organizația PSD Călărași, primarul Marius Dulce a anunțat că în echipa lui s-au alăturat doi membri importanți: Vlad Sârzea și Georgiana Enache.

Vlad Sârzea a făcut parte din PRO România și a decis să treacă la PSD după ce partidul pe care l-a reprezentat urmează să se alieze cu AUR. De asemenea, acesta și-a încheiat, recent, mandatul de consilier local. Astfel, situațiile pe care le-a întâmpinat de-a lungul carierei, dar și experiența dobândită în acest domeniu l-au determinat să ia decizia de a se alătura unei echipe solide.

„Anul acesta îmi închei primul mandat de consilier local, a fost unul de învățare, făcând parte dintr-o echipă mică, de doi consilieri, nu am putut să facem o schimbare majoră, dar am avut o colaborare foarte bună cu domnul primar și cu echipa Marius Dulce, ceea ce m-a convins să continui în acest fel, să merg împreună cu această echipă, o echipă puternică, care dorește să continue niște proiecte concrete. Doresc să facem treabă în continuare și vocea mea să fie mai vizibilă”, a declarat Vlad Sârzea.

Odată cu acesta, și medicul primar diabetolog, Georgiana Enache, în vârstă de 49 de ani, a decis să intre în echipa PSD, întrucât a constatat că misiunea partidului se aliniază foarte bine cu principiile după care se ghidează în activitatea ei de doctor. Mai exact, atât acțiunile ei, cât și obiectivele echipei conduse de Marius Dulce sunt orientate spre beneficiul oamenilor.

„Am fost timp de 3 ani și câteva luni directorul medical al spitalului și m-am regăsit în politica Partidului Social Democrat prin orientarea către binele omului, binele cetățeanului, eu, ca medic, ca structură, sunt așa. (…) Asta am încercat să urmăresc în întreaga mea activitate”, a explicat Georgiana Enache.

Advertisement

Ulterior discursurilor susținute de noii membri, primarul s-a arătat foarte încântat de alegerea acestora și i-a asigurat că vor avea o colaborare foarte bună în proiectele întreprinse de PSD: „Vreau să vă mulțumesc pentru că ați ales echipa PSD, echipa Marius Dulce, acest lucru nu face decât să mă onoreze și, cu siguranță, vom avea proiecte frumoase și bune pentru comunitate”.

Continue Reading

Cele mai vizualizate