in

Primarul din Gălbinași a terminat de asfaltat comuna! Vrea să construiască 4 blocuri pentru persoanele nevoiașe

Primarul Radu începe anul 2019 cu un proiect finalizat cu succes! Acesta a terminat de asfaltat în totalitate comună Gălbinași. Anul acesta, cel mai important proiect aflat în desfășurare, uzina de apă, realizată în proporție de 60% în acest moment. Lucrările au fost întrerupte momentan din cauza vremii reci. Prețul apei va fi unul rezonabil, mic, în comparație cu alte localități din județ.

Viceprimarul Radu Marian s-a ocupat, în sezonul rece, de coordonarea utilajelor de deszăpezire de pe raza comunei Gălbinași. Locuitorii comunei sunt fericiți și mulțumiți de activitatea edilului. Unde dai cu ochii găsești cetățeni care au doar cuvinte de laudă la adresa primarului.

Radu Paul este PSD-ist, o recunoaște din tot sufletul, mândru de partidul său și de oamenii care formează echipa din primăria Gălbinași. Se bucură de sprijinul echipei în toate demersurile pe care acesta le face pentru dezvoltarea localității. În această primăvară, primarul din localitate și-a propus să finalizeze și proiectul de reabilitare al rețelei de apă canal. Stadiul lucrărilor se apropie de final.

“Primarul nostru e un om prea bun. Nu vreau sa ma filmați, sunt o femeie simplă, omul ăsta merită respectul la toți. A fost mereu acolo unde a trebuit, nu a contat că este zi sau noapte. Acum, în iarnă rar îl găseai acasă, îl vedeai prin comună cu utilajele și salariații. Îi place să verifice personal ce fac oamenii lui în teren. Măcar dacă ar face toți primarii din Călărași, așa cum face al nostru.” – afirmă o localnică care ne-a oprit la discuții

Pe lângă utilajele de deszăpezire și munca depusa până acum, Radu Paul asigură și deszăpezirea orașului Budești, printr-un parteneriat încheiat cu o firmă. Motivul pentru care primăria din Budești nu se poate ocupa de deszăpezire, fiind faptul că nu s-au prevăzut sume de bani în bugetul local. În curtea primăriei din Gălbinași sunt pregătite două autospeciale de deszăpezire, adică două vole și două buldoexcavatoare și o cantitate de 40 tone de nisip+sare pentru a partea carosabilă și trotuare.

Ca proiect marcant pentru anul 2019, în localitatea călărășeană administrată de Radu Paul se dorește ridicarea a patru blocuri cu 4 etaje pentru persoanele defavorizate. Proiectul va fi finanțat din bani europeni. În viitor va începe și modernizarea noului sediu  al Primăriei Comunei Gălbinași care are fundația turnată în urmă cu doi ani. În anii trecuți, în localitate erau peste 1200 de persoane ce beneficiau de ajutor social conform Legii 416, acum avem doar 40 de persoane. Au înțeles că trebuie să muncească pentru bani. Primăria le a

O localitate care se dezvoltă vizibil, armonios! Vom urmări în de aproape demersurile și modul în care administrația de aici se implică în scopul cetățenilor. Rămâneți aproape!

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Incendiu puternic pe strada Dunărea. Au ars mai multe anexe, printre care un bar un atelier de tâmplărie PVC

Fundeni/Gheorghiță Cărtușanu: La fiecare ciclu de 4 ani, eu, ca primar îmi propun obiective de realizat”