Connect with us

Sport

Primarul Daniel Drăgulin susține sportul călărășean. Și-a cumpărat abonament pentru meciurile de acasă

Published

on

Edilul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin a preferat să achiziționeze abonament atât pentru meciurile de fotbal din Liga 1, cât pentru meciurile de handbal ce se vor juca pe teren propriu în sezonul 2018 – 2019. În acest fel, primarul își arată susținerea față de sportul călărășean. 

Autoritățile locale au invitații la meciurile de fotbal, handbal, cu toate acestea unii dintre aceștia au recurs la achiziționarea abonamentelor pentru a-și arăta sprijinul. Drăgulin ar putea fi un exemplu pentru cei ce doresc să participe la meciurile echipelor din Călărași.


S-au pus în vânzare abonamentele pentru meciurile de acasă

De luni, vanzarea biletelor a fost reluată!
Preşedintele executiv, Florin Brişan a declarat după partida cu CFR Cluj că în urma vânzărilor de bilete şi abonamente, în contul clubului au intrat în jur de 50 de mii de euro. „Reţeta financiară a fost în jur de 50 de mii de euro, banii provenind din vânzarea de bilete şi abonamente. De luni, reluam şi vânzarea de abonamente. Sperăm să vindem cât mai multe pentru că asta e menirea noastră. Să trăim din încasări. Până acum am vândut 360 de abonamente” a spus Brişan care a mai precizat ca într-o săptămână se va amenaja şi Fan Shop-ul de la intrarea în stadion de unde suporterii îşi pot achiziţiona tricouri, treninguri, etc.


Preţurile ABONAMENTELOR pentru întreg sezonul competiţional 2018 – 2019 sunt următoarele:
Tribuna I – 350 LEI
Tribuna a II-a – 400 LEI
Peluze – 170 LEI
Locuri acoperite (tribuna II) – 1200 LEI
wwwafcdunareacalarasi.ro

 

Advertisement

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sport

VIDEO. Cupa Mărțișorul de AUR, la Călărași

Published

on

aur calarasi

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Partidul AUR Călărași va organiza Cupa Mărțișorul de Aur, un eveniment sportiv dedicat adulților și copiilor cu ocazia zilei de 1 martie. Festivitatea de deschidere va avea loc la ora 18:00.

Încercăm să aducem o bucurie atât doamnelor, domnilor, dar și copiilor, prin promovarea sportului. Sper să fie o bucurie și pentru doamne acest eveniment. Le așteptăm pentru că avem și ceva surprize pe tot parcursul evenimentului. Vreau să promovăm sportul, pentru că sportul este sănătate. Vrem ca ai noștri copii din Călărași să beneficieze de sănătate prin sport”, a spus Marian Dumitru, vicepreședintele organizației județene AUR.

Continue Reading

Sport

Răzvan Ivan, sportivul de 19 ani din Călărași, selectat pentru Bundesliga, cea mai importantă competiție din Germania

Published

on

Aflat într-un grup select de 51 de jucători de baseball, sportivi europeni de top, Ivan a semnat transferul în urmă cu o săptămână, anunțat recent pe site-ul Saarlouis Hornets. Având în spate experiența în echipa națională și participarea la Tenerife Winter League, tânărul sportiv a fost numit MVP al României în prima ligă.

Într-o declarație pentru ProSport, Răzvan Ivan a menționat: „Am semnat un contract pe 6 luni, atât este un sezon în baseball. Voi juca martie-septembrie 2024. E o mare șansă pentru mine și cred că de aici pot face saltul spre alt club și mai puternic. Sunt student la Universitatea Ovidius din Constanța, am vorbit cu profesorii și am găsit înțelegere să recuperez. Mă bucur că pot ajuta la imaginea baseball-ului din România.”

Președintele FR de Baseball și Softball, Cristian Manea, a subliniat că transferul lui Ivan în Germania reprezintă o confirmare a creșterii baseball-ului românesc. „Calitățile sale fizice, caracterul frumos și echilibrul mental, dar și pasiunea lui pentru acest sport, îl recomandă pe Răzvan ca fiind unul dintre componenții de bază ai Naționalei de Baseball a României”, a adăugat Manea.

Advertisement
Continue Reading

Sport

Începe Cupa Iernii 2023, în Călărași

Published

on

ÎMPREUNĂ aducem minifotbalul călărăşean pentru amatori pe o nouă treaptă a evolutiei. CUPA IERNII 2023 nu este doar o competiție sportivă. Este o sărbătoare a vecinilor, locuitorilor și prietenilor din cartier.

Prima ediţie a turneului de minifotbal pentru amatori „CUPA IERNII 2023” este organizată de REALITATEA DIN CĂLĂRAŞI cu sprijinul Primăriei Municipiului Călăraşi, dar și cu ajutorul prietenilor și al sponsorilor care au „pus umărul” la toată munca din spatele organizării. Deschiderea oficială a turneului va avea loc luni, 4 decembrie, începând cu ora 18.00, la Sala Polivalentă I.C. Neagu din municipiul Călăraşi. ORGANIZATORUL şi PARTENERUL competiţiei-Primăria Călăraşi reprezentată de primarul Marius Dulce, invită iubitorii acestui sport de masă să vină să îşi susţină favoriţii componenţi ai celor 12 echipe care s-au aliniat la start:

 • Drunk Team
 • DIGI Călărași
 • Progresul Călărași
 • Komora
 • TSD Călărași
 • Saint Gobain
 • Cărămidari
 • Sporting Calarasi
 • Sport Team
 • Dunărea Grădiștea
 • Dunărea Old Boys
 • IPA Călăraşi

Organizatorul şi Primăria Municipiului Călăraşi speră că, pe măsură ce turneul de minifotbal pentru amatori devine tot mai cunoscut, să atragă cât mai mulți participanți și să devină o competiție de anvergură cu premii cât mai atractive.

Adrian Jecu – organizator: „Acest turneu nu este doar o competiție sportivă, minifotbalul pentru amatori este doar un pretext pentru a încuraja socializarea, pentru a da o voce oamenilor care trăiesc în municipiul Călăraşi. Este o sărbătoare a vecinilor, locuitorilor și prietenilor din cartier. La fel ca şi la CUPA MARINEI, premiile și trofeele turneului sunt simbolice. Niciunul dintre participanţii la ,,CUPA IERNII 2023” nu a întrebat până acum care este valoarea premiilor. Salutăm iniţiativa celor patru echipe finaliste ale turneului Cupa Marinei de a dona premiile în bani căştigate, unui călărăşean cu probleme medicale. Avem satisfacţia că munca din spatele organizării acestui tip de eveniment nu este în zadar şi asta ne motivează să mergem mai departe. Ne dorim ca pe teren, și în afara lui, să predomine fair-play-ul și respectul reciproc. Mulţumim Primăriei Municipiului Călăraşi şi primarului Marius Dulce pentru susţinere şi sprijinul acordat. Împreună suntem mai puternici! Împreună suntem fotbal pentru amatori!”

Marius Dulce: ,,O încântare fotbalistică care pasează talentul cu dăruirea pe teren. Mă alătur, încă o dată, organizatorului pentru a ne bucura de un regal sportiv de excepție. În august a fost un prim pas în ceea ce privește colaborarea și se pare ca a fost unul de bun augur. Ii felicit atât pe cei implicați în desfășurarea competiției cât si pe cei care s-au înscris si au încredere în fair-play-ul nostru.”

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate