in ,

Primarul Daniel Drăgulin susține sportul călărășean. Și-a cumpărat abonament pentru meciurile de acasă

Edilul municipiului Călărași, Daniel Drăgulin a preferat să achiziționeze abonament atât pentru meciurile de fotbal din Liga 1, cât pentru meciurile de handbal ce se vor juca pe teren propriu în sezonul 2018 – 2019. În acest fel, primarul își arată susținerea față de sportul călărășean. 

Autoritățile locale au invitații la meciurile de fotbal, handbal, cu toate acestea unii dintre aceștia au recurs la achiziționarea abonamentelor pentru a-și arăta sprijinul. Drăgulin ar putea fi un exemplu pentru cei ce doresc să participe la meciurile echipelor din Călărași.


S-au pus în vânzare abonamentele pentru meciurile de acasă

De luni, vanzarea biletelor a fost reluată!
Preşedintele executiv, Florin Brişan a declarat după partida cu CFR Cluj că în urma vânzărilor de bilete şi abonamente, în contul clubului au intrat în jur de 50 de mii de euro. „Reţeta financiară a fost în jur de 50 de mii de euro, banii provenind din vânzarea de bilete şi abonamente. De luni, reluam şi vânzarea de abonamente. Sperăm să vindem cât mai multe pentru că asta e menirea noastră. Să trăim din încasări. Până acum am vândut 360 de abonamente” a spus Brişan care a mai precizat ca într-o săptămână se va amenaja şi Fan Shop-ul de la intrarea în stadion de unde suporterii îşi pot achiziţiona tricouri, treninguri, etc.


Preţurile ABONAMENTELOR pentru întreg sezonul competiţional 2018 – 2019 sunt următoarele:
Tribuna I – 350 LEI
Tribuna a II-a – 400 LEI
Peluze – 170 LEI
Locuri acoperite (tribuna II) – 1200 LEI
wwwafcdunareacalarasi.ro

 

 

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Consilierii județeni au aprobat documentaţia tehnico-economică pentru un nou proiect de modernizare a drumurilor județene

Inspectoratul Județean de Jandarmi își prezintă activitatea și vorbește despre problemele curente din Călărași