in

Primarul comunei Dragalina, Stanciu Marian Gabriel știe ce vrea pentru locuitorii săi

În comună Dragalina din județul Călărași, lucrurile sunt știute deja. Primarul Stanciu Marian Gabriel știe ce vrea, știe ce poate face pentru locuitorii din comună pe care o administrează de ceva vreme. A arătat, și arată în continuare interes pentru dezvoltarea infrastructurii și a modernizării comunei prin absorbția de fonduri europene și guvernamentale. Are obiective clare pe care încearcă şi le îndeplinească în termenii pe care și-i stabilește singur, și se ține de tot ceea ce a promis.

Am vizitat comună zilele trecute fără să ne facem anunțată prezența. Am constat, în urma vizitei noastre, faptul că Dragalina e una dintre comunele care se dezvoltă armonios, în funcție de oportunitățile și nevoile comunității. Stând de vorbă cu oamenii pe care i-am întâlnit pe stradă, ne-au relatat nevoile acestora, dar și lucrurile bune pe care edilul a reușit să le facă pentru comună.

Am trecut pe la primăria din Dragalina, pentru a-i adresa câteva întrebări edilului din comună, dar acesta era plecat în București. Din spusele secretarului, primarul era la Ministerul Dezvoltării pentru a obține fonduri guvernamentale pe care să le folosească la reabilitarea școlii din Brâncoveni.

Mai jos aveți un material video realizat în comună, părearea locuitorilor din Dragalina despre administrația locală.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Budești: Primarul Nae Sinel și viceprimarul Nae Florin au câștigat încrederea locuitorilor/ Cei doi se luptă pentru realizarea proiectelor propuse

ADER – Comunicat de presă