in

Primarul Aniel Nedelcu Pațurcă a primit finanțare prin F.D.I. pentru realizarea rețelei de gaze naturale în comuna Borcea

Comuna Borcea apare din nou în prim-plan cu noi realizări privind dezvoltarea localității.  La pagina 10 pe site-ul FDI apare numele localității Borcea din  cu un proiect important care a primit finanțare – “Înființare rețea de distribuție gaze naturale” – valoare totală a proiectului, peste 17.500.000 lei. Localitatea este condusă de primarul Aniel Nedelcu Theodor Pațurcă,  recent exclus din organizația județeană a PNL Călărași. A fost dat afară de preș. formațiunii politice, Daniel Ștefan Drăgulin, actualul primar al reședinței de județ. 

Se pare că primarul din Borcea a fost unul dintre cei mai nedoriți oameni din organizația liberalilor. Ca o extremă, primarul din Borcea este, în continuare, cel mai iubit om în localitate, în ciuda faptului că a fost exclus din sfera de președintele Drăgulin Daniel. 

primarul mun. Călărași – Daniel Ștefan Drăgulin

Primarul Aniel Nedelcu Pațurcă ar fi ajuns să fie urât de șeful de partid, care face eforturi destul de mari să îl îndepărteze de pe funcția de primar, pe motiv că nu se poate compara cu el, spun gurile rele din politica locală.

În Borcea lucrurile s-au mișcat într-un ritm bun, apreciază locuitorii comunei, atunci când sunt întrebați de implicarea primarul pentru dezvoltarea localității.

Comuna Borcea este asfaltată peste 95%, toate străzile și drumurile publice au fost asfaltate în ultimul an. În satul Pietroiu s-au asfaltat peste 45 de străzi, fiecare cu o lungime de peste 500 metri lungime. Piața Agroalimentară din localitate a fost finalizată înainte de termen, iar primarul Drăgulin abia a reușit să o demoleze pe cea veche.

FOSTA PIAȚA AGROALIMENTARĂ DIN MUN. CĂLĂRAȘI
NOUA PIAȚA AGROALIMENTARĂ DIN BORCEA

Borcea se prezintă astăzi cu un stadion modern, o localitate curată, cu instituții de învățământ reabilitate din banii Guvernului României,  fără gunoaie – spre deosebire de orașul administrat de președintele de partid Daniel Drăgulin. Oare aceste câteva aspecte enumerate mai sus l-au deranjat pe preș. Drăgulin pentru a-l determina să îl excludă din partid pe primarul din Borcea? Oamenii din localitate știu un singur lucru: încrederea lor este acordată OMULUI, nu partidului!

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

PSD Călărași: Un milion de români au semnat Pactul pentru bunăstare

CJ Călărași a semnat contractul de finanțare pentru construirea noului corp de la Spitalul Săpunari