in

Primăria Unirea invită doamnele și domnișoarele la Ziua Femeii

Ziua Internațională a femeii este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violența care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii.

Belu Florian: “Buna ziua, oameni dragi! Anul acesta, pe 8 Martie, va aștept, stimate doamne și domnișoare, să sărbătorim împreună femeia, la căminul cultural din Unirea. Artiști talentați vor asigura o ambianță plăcută!

Vă aștept cu drag! 8 Martie este ziua când, dintr-o margine în alta a lumii, se sărbătorește femeia, simbolul vieții, al iubirii, purității și frumuseții spirituale, al gingășiei, al jertfei și dăruirii de sine. Primăvara, anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face ca această zi să fie cea mai plină de feminitate, de zâmbete, de căldură sufletească.

Martie este luna în care, mai mult ca oricând, noi, bărbații, ar trebui să arătăm soțiilor, fiicelor noastre, mamelor noastre, cât de mult le iubim, cât de mult le pre­țuim.” – scrie primarul comunei Unirea, Belu Florian

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

CJ Călărași finanțează spitalul TBC cu 600.000 lei pentru dotarea cu apartură

VIDEO. Copil de 13 ani, bătut cu bestialitate, în secția de poliție din Grădiștea