in

Primăria Unirea a fost dotată cu buldoexcavator achiziționat prin fonduri europene

Primăria comunei Unirea a primit în cursul zilei de ieri, 30 iulie buldoexcavatorul mult așteptat, pe care primarul s-a străduit să îl obțină prin fonduri europene. Proiectul a fost depus în cursul acestui an. Cu sprijinul “Asociației Grup de Acțiune Locală “Bărăganul de Sud-Est”, care are ca obiectiv principal dezvoltarea satelor din România, primarul PSD Belu Florian a reușit să obțină finanțare din fonduri europene.

Noul utilaj ce a intrat în dotarea primăriei din Unire se pare că valorează peste 400.000 lei, adică peste 4 miliarde lei vechi. Va fi folosit pentru efectuarea diverselor lucrări gospodărești din localitate: deszăpezire, consolidare diguri, etc.

Primarul Belu Florian susține că utilajul va fi de folos, pe timp de vara ar putea fi folosit la curățarea șanțurilor, eliberarea părții carosabile în situația în care se impune, iar iarna se poate folosi la activități specifice sezonului.

Iată ce scrie primaul PSD Belu Florian pe o rețea de socializare: Redăm intergram textul publicat.

“Am început perfect săptămâna aici la Primăria Unirea, unde astăzi ne-a venit mult așteptatul BuldoExcavator.
Utilajul în valoare de 410 121 lei– fonduri europene nerambursabile, ne va fi de real folos pentru toate lucrările pe care le vom efectua în viitorii ani (putând fi folosit atât pentru deszăpezire, cât și pentru lucrări de reparații ale străzilor, ale drumurilor de hotar, pentru decolmatarea șanțurilor, spălarea carosabilului sau tăierea vegetației de pe marginea drumurilor).
Achiziția ne va ajuta să economisim bani de la buget, prin faptul că de acum înainte nu va mai fi nevoită să închiriem un astfel de utilaj.
Mulțumesc tuturor celor care au avut încredere că începând cu acest an, vor începe să se vadă rezultatele muncii noastre. 
Proiectele sunt singura noastră șansă pentru dezvoltarea comunității noastre!  Împreună Facem Lucruri Minunate!”

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Cod galben – ploi torențiale și descărcări electrice

Noul antrenor al Dunării va debuta, oficial, sâmbătă, la Arad în duelul din prima etapă a noului sezon al ligii a 2-a