in

Primăria Municipiului Călărași va sărbători Ziua Marinei duminică, 15 august, în Parcul Central

Primăria Municipiului Călărași va sărbători Ziua Marinei pe 15 august 2021 în Parcul Central, începând cu ora 09:00. Evenimentul se va desfășura cu respectarea strictă a măsurilor de prevenire a infectării cu virusul COVID-10 și va consta în jocuri tradiționale pe apă, un program de muzică fanfară, o expoziție în aer liber și multe altele.

Programul evenimentului:

8:00 – 10:00 Oficierea slujbei de către PS Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor la Biserica Sf. Constantin și Elena (Volna);

9:00 – 10:30 Program muzică fanfară la foișorul din Parcul Central;

10:30 – 11:30 Slujba de pomenire a eroilor marinari oficiată de PS Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor și depunerea coroanelor de flori de către reprezentanți ai instituțiilor și organizațiilor din municipiul Călărași, la Crucea Marinarului situată în Parcul Central;

11:30 – 13:00 – Jocuri tradiționale pe apă: parada navelor, concurs de bărci cu rame, concurs înot băieți, concurs prinderea rațelor.

Expoziția în aer liber cu fotografii de Vlad Bâscă este intitulată „Cu apele curate”. De asemenea, pe toată perioada desfășurării evenimentului vor avea activități distractive și pentru copii, precum exatlon – probe ce vor pune la încercare pregătirea fizică, viteza de reacție și îndemânarea copiilor între 6 și 10 ani, cât și desene pe asfalt.

Evenimentul va fi organizat de Primăria Municipiului Călărași în parteneriat cu Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași, Palatul Copiilor Călărași și Asociația MaiMultVerde.

5 1 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Copiii municipiului Călărași, o prioritate pentru conducerea județului

Senatorul PSD Nicușor Cionoiu, îngrijorat de dezechilibrul din economie